Habertürk 26.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (26 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Oğlaklara bugün, doğayla iç içe olma ve günü verimli geçirme arzusunun yüksek olacağını söylüyor.

OĞLAK burcu 26 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (26 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz Ay-Boğa burcu enerjinin kendi içindeki sakin akışıyla, güvenlik duygusuyla başlıyor. Doğayla iç içe olma, günü verimli bir şekilde geçirme arzunuz bugün ön plandadır. Ani değişikliklerden hoşlanmayız. Güven ve dayanışma içinde olmak, elimizdekileri koruyup saklamak isteyebiliriz.

Saat 13:13 itibariyle Güneş ve Uranüs arasında oluşacak zorlu görünüm, günlük aktivite içinde kendinizi diğer günlere göre daha hırslı, başarıya aç, dürtüsel hareket etmeye meyilli hissetmeniz mümkündür. İster istemez kontrolü elde tutabilmek amacıyla kişiliğinizin en güçlü yanlarınız, sizi başkalarından farklı kılan özelliklerinizi cesurca sergileyebilirsiniz. -Ben ölmedim daha -bunlarla mı yıkılacağım -hadi bakalım görsünler benim kim olduğumu tarzı bir yaklaşımdır bu. İçsel anlamda veya fiziksel anlamda olsun sözleriniz tavırlarınızda bu ruh halinin yarattığı güç rahatlıkla hissedilir.

Aslında günü bir bütün olarak incelediğimizde görüyoruz ki, bu tarz bir duruşun önemli nedenlerinden biri gerek ilişkiniz ve gerekse aile yaşantınızdaki sorunların bir an önce üstesinden gelmek arzunuzdur. Bir yandan sizi gerçekten sahiplenecek duyarlı ve sevgi dolu birine ihtiyacınız vardır diğer yandan ev sınırları, aileniz, geçmişinizle ilgili konularda yenilenmeye. Özgür hareket etmek, hayatınızın iplerini ele almak arzusu artık iyice kendini hissettirmektedir. Artık geriye bakarak vakit kaybetmek değil, bilakis ileriye hamlede bulunarak ilerlemektir niyetiniz.

Yüzünüzdeki gülümsemenin hiç eksilmemesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER