Habertürk 27.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Oğlaklara bugün, geçmişi bırakıp yola devem etmek isteyeceklerini söylüyor.

OĞLAK burcu 27 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar yeni haftaya saat 10:08 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Güneş-Chiron görünümüyle başlıyoruz. Bu etki altında, bir yandan yakın çevrenizde bulunan kişilerle(kardeş-komşu-yakın akraba) ilişkileriniz ve iletişiminizi güçlü kılmaya çalışırsınız, diğer yandan partnerinizin üzerinizdeki etkisini gözden geçirirsiniz. Hiç kimseyle problem yaşamak istemezsiniz. Elden geldiğince bir terapist gibi onları dinlemeye çalışırsınız. Ancak şu bir gerçek ki asıl ihtiyacınız dinlenilmektir. Birilerine derdinizi anlattığınızda, fikirlerinizi paylaştığınızda, planlarınızdan söz ettiğinizde o kişinin derdinize derman olmasını beklersiniz. Ailenizin varlığı, hassasiyetle üzerinde durduğunuz bir konudur. Geçmişi bırakıp yola devam etmek arzunuz bu etki altında oldukça önem taşır.

Saat 13:26 Mars-Uranüs arasındaki görünüm, hızlı ve oldukça yoğun şekilde çalışmanın işaretçisidir. Hatta bazılarınız evini iş yeri gibi kullanabilir. Kimileriniz işinize yakın bir yerde bir ev tutmak isteyebilirsiniz. Yazlığınıza gidebilirsiniz veya yazlıkta sezonluk bir ev kiralayabilirsiniz.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde düzenlemeniz gereken işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Ütü, çamaşır v.b hoşlanmadığınız işleri boşluk saatleri içinde yapmanız kolaydır. Benim de tavsiyem bu yönde. Ilık bir banyo yapmak, müzik dinlemek sinirlerinize iyi geldiği gibi, rahatlatıcıdır.

Yeni haftanın sizlere bereket, şans ve mutluluk getirmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER