Habertürk 27.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, kendilerinden emin olacakları için duygularını açıkça ifade edebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

OĞLAK burcu 27 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar, gün boyu Koç burcunda ilerleyecek Ay, ev, aile ve ev sınırları içinde hem iletişimsel hem de tavır olarak baskın olma eğiliminizin göstergesidir. Kendinizi güvende hissetmek adına bu enerjinin gösterdiği cesaretle daha hevesli, daha coşkulu fakat kimi zaman ne söylediğinizi veya ne yaptığınızı bilmeyecek şekilde inatçı davranabilirsiniz. Fakat etrafınızdaki insanlar bunu onaylamazsa güne sıkıntılı başlamanız mümkündür. Saat 11:19 itibariyle ailevi konularda yaşanan sürpriz gelişmeler şaşırtıcı olabilir. Bilinçaltımızdaki arzularımız açığa çıkabilir. Aceleci davranabiliriz veya böyle davranmamıza sebep durumlar oluşabilir.

Saat 15:31 itibariyle kendinizden emin olduğunuz için duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Neler hoşunuza gitmiyorsa bunlar üzerinde fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Bugün sizi dinlemeye hazır insanlarla çevrilisiniz. Yenilik olarak düşündüklerinizi uygun bir alanda cesaretle ortaya koyunuz.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER