Habertürk 27.04.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, günlük aktiviteler sırasında karşılarına çıkacak insanlara yardımcı olacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 27 Nisan 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Sevgili Oğlaklar saat 09:04 itibariyle Ay-Neptün arasındaki olumlu görünümle güne adım başlıyoruz. Bu görünüm, günlük aktiviteniz esnasında karşınıza çıkan insanlara elinizden geldiği kadar yardımcı olmanızı sağlıyor. Ayrıca ideallerinizin peşinden koşmanızı, arzuladığınız bir hayata kavuşma özleminizi işaret ediyor. Önsezileriniz oldukça güçleniyor. Yaptığınız işe sadıksınız. Bunu herkesin takdir etmesini bekliyorsunuz. Saat 10:21 itibariyle Venüs-Pluto arasında önemli bir görünüm meydana geliyor. Bu yansıma, her konuda başarılı olma arzunuzu yükselticidir. Girişimde bulunduğunuz, size güven sağlayabilecek her işin altından kalkabilirsiniz. Tutkularınız sizi yönlendiriyor. İhtirasınız gayet yüksek. Ancak başarısızlığa bir an bile tahammülünüz yok. Ektiklerinizi başarıyla biçmek niyetindesiniz. Bu görünüm sizi mücadele etmeye ve ne olursa olsun kazanmaya teşvik ediyor.

Saat 22:24 Ay-Güneş ve saat 22:52 Ay-Pluto arasındaki görünüm sakinleştirici ve kendinizi ifade etmenizi sağlayıcıdır. Bu görünümler altında bildiklerinizi söylemekten çekinmezsiniz. Saat 22:52-Perşembe 20:33 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk süresince gün boyu yaptığınız işleri tekrar sakin bir şekilde gözden geçirebilirsiniz.

Gününüz aydınlık, huzur ve güzellik içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER