Habertürk 29.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, aşk ile ilgili sorunları belli bir çerçevede çözmeye çalışacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

OĞLAK burcu 29 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz, saat 13:27-16:01 arasındaki boşluk etkisi altında başlamakta. İlişkileri sorunlu çiftlerin daha fazla birbirlerine yüklenmemeleri, yasal olarak evlilikleri mahkeme safhasına gelmiş kişilerin birbirleriyle anlaşma kapıları kapalıdır. Ne yaparsanız yapın karşınızdaki kişinin sizi anlaması mümkün değildir. Beklenmedik sözler ve hareketler aranızdaki uçurumun büyümesine yol açtığı gibi, baskı altında kalan ruhunuz ister istemez gerginleşir. Her iki taraf da kendi bireyliklerini veya isteklerini dayatma yoluyla kabul ettirmeye çalışabilirler. Ancak bu zaman diliminde kimsenin galibiyet ipini göğüslemesi mümkün değildir.

Saat 16:01 itibariyle Ay-Boğa burcuna girişiyle ayaklarınız sağlam bir şekilde yere basmaya ve sorumluluklarınızın farkında olarak hareket etmeye çalışabilirsiniz. Fakat bu sizin için ciddileşmenizi gereken saatler olduğundan can sıkıcı olabilir. Yarın ki iş günü, zorunluluklar derken doğal olarak dinlenme isteğiniz artabilir.

Saat 17:52 itibariyle Ay-Neptün arasındaki olumlu görünüm sayesinde, insanlarla daha ılımlı ve hoş bir şekilde konuşabilir, aşk hayatınızla ilgili sorunları belli bir çerçeve içine alarak çözümlemeye çalışırsınız. Hatta bazı konulardaki pürüzler o kadar gözünüze batmaz. Empati gücünüz artar. Sade kendinizi değil, kimlerle beraberseniz o kişileri de rahatlatabilirsiniz.

Keyifli, eğlenceli hoş bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER