Habertürk 03.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, aşk hayatı başta olmak üzere yeni bir bakış açısı taşıyabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 03 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar 3 Mayıs saat 09:51 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay, aşk hayatınız olmak üzere her konuda size yeni bir bakış açısı kazandırabilir ve yaratıcı yönlerinizi açığa çıkararak ifade etmenizi sağlayabilir. Her Oğlak aynı durumları yaşamayacağına göre, yeniay enerjisi kimileriniz için yeni bir aşk, bazılarınız için yuvanıza katılacak sağlıklı bir bebek, bir çoğunuz için sanatsal bir aktivitede yer almak anlamına gelebilir. Bu oluşum altında, kendinizi ifade konusunda o denli rahat davranırsınız ki, başarısızlık kelimesi sizden epeyce uzak durabilir. Hatta kendinizi yeniden doğmuş gibi hissetmeniz bile mümkündür. Aşk hayatınızla ilgili sorunlar bu oluşumun güçlü desteği altında çözüme kavuşurken, partnerinizin size karşı çok daha sevgi dolu davrandığına şahit olabilirsiniz.

Çocukları olan Oğlaklar bu etki altında anne ve baba olmanın haklı gururunu yaşarken, evlatlarınız sizin gibi bir aileye sahip oldukları için gurur duyabilirler. İlişkisi olmayanlar için yeni ve sağlam bir beraberlik anlamına gelebilecek bu oluşum sayesinde, geçmişte olanları size yavaş yavaş unutturacak bir kişi hayatınıza girebilir. Bu kişinin Boğa burcu ağırlıklı olması kimileriniz için mümkündür. Benim sizlere önerim, karşınıza çıkabilecek fırsatlardan yararlanmayı bilmeniz veya kendi fırsatlarınızı kendiniz yaratacak kadar cesur olmanızdır.

Yeniayın size maddi ve manevi anlamda şans, bereket, huzur ve güvence sağlaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER