Habertürk 03.02.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (3 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, oğlaklara bugün parasal kazanımlar ve harcama konusunda bağımsız olabileceklerini söylüyor.

Oğlak burcu 03 Şubat 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (3 Şubat 2011)

Sevgili Oğlaklar, 3 Şubat saat 04:31 itibariyle Kova burcunda oluşacak Yeniay maddi-manevi değerleriniz, işinizden elde ettiğiniz geliriniz, refah düzeyiniz, yeteneklerinizi hayata geçirerek veya yatırımlarınız yoluyla para sahibi oluşunuz konularında destekleyici bir kuvvettir. Kimliğinizi gerçekçi bir bakış çerçevesi içinde yapılandırmanız konusunda etkili olup, hayatınızı daha iyi şartlarda geçirmek adına özgür hareket etmeniz anlamına gelmektedir. Burada anlıyoruz ki, parasal kazanımlar ve harcama konusunda şimdi daha bağımsız olabilirsiniz. Fakat bu enerjinin size vereceği gücü gereksiz yere tüketmek yerine, bilakis elde edeceğiniz gelir kaynaklarınızı olumlu alanlarda değerlendirerek sürekliliğini sağlamaya çalışınız. Ayrıca gizli kalmış ve bir türlü açığa çıkmamış yeteneklerinizi farkedeceğiniz bu enerji sayesinde yenilik anlamında adımlar atabilir, hayatınıza yeni bir yön çizebilirsiniz.

Yapmanız gereken umudunuzu asla yitirmemek, verilen bu şansı iyi değerlendirmek ve gelişime açık olmaktır. Eski tip düşünceler ve kavramlar yerine, çağa uygun şekilde hareket edebilirseniz mucizelere tanık olabilir, huzurlu bir dönem yaşayabilirsiniz. Yeniay bundan sonrası adına hayatınızda değiştirmeyi düşündüğünüz herşeyi kararlı, devamlı, sağlam ve dayanıklı kılabilmeniz adına size yardımcıdır. Gözünüzün gördüğünden çok daha fazlasına sahip olabilmeniz için, öncelikle mücadeleden vazgeçmemeli, hakkınız olan için savaşmalısınız. Potansiyel olarak sizde var olan becerilerinizi ortaya çıkaramanızı sağlayan Yeniay, yeni gelir alanları keşfetmenizde de bir ışık gibi yolunuzu aydınlatıcıdır. Kendi değerinize olan inancınızı güçlendiren bu etki sayesinde şimdi daha güvenli ve rahat bir hayat sürebilirsiniz.

Yeniay, arzu ettiğiniz tüm yeniliklerin ve güzelliklerin mutlu başlangıcı olsun. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER