Habertürk 30.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (30 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, aşkın gücü sayesinde her türlü sıkıntıyı atabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

OĞLAK burcu 30 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (30 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar yeni hafta huzur ve sükun duygusunun temsilcisi Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor. Doğal güzellikleri algılama, aşkın tadına varma, ruhumuzu dinginliğe kavuşturma özlemi içindeyiz. Beş duyumuzla algıladığımız her şeye yöneldiğimiz bugün, görmeliyim, dokunmalıyım, koklamalıyım, tatmalıyım diyebiliriz. Maddi olanaklarımızın artması halinde hayatla daha fazla bütünleşebileceğimizin bilincindeyiz. Oğlakların aşk evi Boğa burcundadır. Bu nedenle sevgi hisleri yoğun ve sadakatleri sonsuzdur. Ay kısa süreli bile olsa Boğa burcunda ilerlediği günler genel olarak keyfimiz yerine gelir. Huzur ihtiyacımız, sakinlik arzumuz öndedir. Aşkın gücü sayesinde her türlü sıkıntıyı üzerimizden atabiliriz. Fiziksel olarak daha güzel daha yakışıklıyızdır.

Saat 20:43 Ay-Mars kavuşumu sevdiğimiz, beğendiğimiz insanlara, mala veya toplum içindeki itibarımıza özel önem vermemiz demektir. Kaybetmek değil kazanmak isteriz. Aşkın peşinde koşmak yerine onun bizzat bizi gelip bulmasından yanayız. Kadın ve erkek ilkesinin astrolojik temsilcisi olan Ay ve Mars yan yana geldiğine göre, gecenin ilerleyen saatlerinde birlik ve bütünlük duygusu içinde hareket etmemiz yerinde olur. Öfkelenmek, illa ben demek, inatlaşmak gereksizdir. Aşkta sorunları olanlar, bir arada olmanın zorluklarını bildikleri gibi, birbirlerinden vazgeçemeyeceklerinin de farkındadırlar.

Yeni haftanın sizlere bereket ve huzur getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER