Habertürk 04.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, aşkı çok daha güzel yönleriyle hissedebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

OĞLAK burcu 04 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar, 4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında burcunuzla uyumlu görünüm yapacak olan Jüpiter Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir, yılın ikinci yarısı adına ve 12 yıl sonra aşk evinizi olumlu yönde etkileyecek bir yansıma. Bu yansımanın işaret ettiği konuların başında maddi ve manevi değerlerinizi büyütme baş sırayı almakta. Aşk bu devrede sağlam ve güçlü titreşimleriyle sizi sardığında hayatı çok daha güzel yönleriyle hissedebilirsiniz. Kendinizi geliştirme ve değer verdiklerinizi koruma anlamında güç kazanacağınız bu dönemde yeteneklerinizi sergileme fırsatı bulabilirsiniz. Sosyal yaşamınız kaliteli hale gelebilir ve güçlü insanlardan destek görebilirsiniz.

Çocuk sahibi olabilir veya çocuklarınız varsa onların yaşantılarının olumlu hale gelmesi için maddi ve manevi destek olabilirsiniz. Onlar da aynı şekilde size destek verebilirler. Bana sorarsınız yılın en hoş devresi diyebilirim. Yükselen burcunuzla uyumlu görünüm yapacak olan Jüpiter fiziki güzelliğiniz ve çekiliciliğiniz anlamında da sizi taçlandırabilir. Aşkı yeniden hem de en sağlam şekliyle hayatınıza dahil edebilirsiniz. Eviniz sınırları içindeki değişimler, bir çoğunuz için yeni bir ev satın alma veya hiç hesapta yokken karşınıza çıkan fırsatlar sayesinde toprak sahibi olmanızı teşvik edicidir. Mali açıdan akılcı hareket edebilirseniz bu enerji size maaş artışı ve bunun sayesinde güzellikleri hayatınıza uygulama anlamında destek verir.

Gerçek bir aşk, bol bereket, huzur ve güven dolu bir yaşamın sizlerin olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER