Habertürk 04.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, maddi manevi konularda şu anki durumlarını değerlendirmelerini, yeni kararlar almamalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 04 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar, saat 20:10 olana dek Boğa burcunda boşlukta kalacak Ay etkisi altında, aşk hayatınız, sanatsal faaliyetleriniz, iş yaşamınız kısaca maddi ve manevi değerlerinizi ilgilendiren konularda yeni bir karar almamalı, yaşadığınız şu anki durumunuzu gözden geçirmelisiniz. Kısa süreli bir etki olsa dahi, eğer çıkarlarınız söz konusu ise, birileriyle iyi geçinmeniz gerekiyorsa politik düşünmek faydalıdır. Gecikmelerin en yoğun, iletişim alanında görülmesi mümkündür. Siz bir şey söylersiniz, etrafınızdakiler başka yöne çekebilir. Güvenliğinize verdiğiniz önem, davranışlarınıza yansıdığı için, dışarıdaki insanlar sizin güçlüklerden yılmayan, hedefe ulaşma için canla başla çalışan biri olduğunuzu düşüneceklerdir.

Bugün güne, gayet kendinizden emin, sadakat duyguları içinde ve hayatın güzelliklerinin farkında olduğunuz bir şükran duygusuyla başladığınız için, sorumluluklarınızı yerine getirmeniz kolay olabilir. Yaptığınız işin ustası olduğunuzu çevrenizdeki insanlara kabul ettirmeniz için bu özgüven son derece önemlidir. Bugün detaylı işlerde dağılmadan asıl önemli olana odaklanmaya çalışmanız faydalıdır. Kurallara bağlı bir şekilde işlerinizi yapmanız gerekebilir. Bu sizin gibi aktif bir kişi için zor olsa da, denemekte fayda vardır. Saat 20:10 itibariyle Ay ikizler burcu etkisi altında günün geri kalan kısmında temponuz hızlanır. Fakat bu hızlılık ev sınırları içindedir. Konuşmalar, görüşmeler, haberleşmeler akşam saatinde yoğunlaşır.

Dikkatli, tedbirli, abartılı kararlardan uzak ılımlı bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER