Habertürk 04.02.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, oğlaklara bugün, aşk hayatlarındaki geçmişle ilgili meseleleri ele almalarını öneriyor.

Oğlak burcu 04 Şubat 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Sevgili Oğlaklar, 4 Şubat-2 Mart tarihleri arasında burcunuz üzerinde aşk evinizin yöneticisi Venüs seyrini yöneticiniz Satürn gezegeninin geri hareketi çerçevesinde ele alacağım. Benim öngörüme göre Şubat ayının en etkili enerjisi budur ve dediğim şekilde ele alınmazsa bir anlamı olmayacaktır. Venüsün burcunuz üzerinde ilk göze çarpan etkisi aşk hayatınızla ilgili konularda ciddi bir gözden geçirmede bulunma ihtiyacı duyurmasıdır. Bunda şaşıracak bir şey yok diyebilirsiniz. Ancak bu gözden geçirmenin geçmişle alakalı meseleler üzerinde olacağını söylersem beni daha iyi anlayabilirsiniz. 225 gün sonra burcumuz üzerinde geçişini yapan Venüsle yeni bir aşka yelken açmak varken, şimdi geçmişi deşelemenin ne anlamı var diye düşünebilirsiniz. Ancak hem Venüsü dispozite etmesi hem de yöneticiniz olması sıfatıyla Satürn gezegeninin geri hareketini devre dışı bırakarak bir yorumda bulunmam mümkün değil. Geçtiğimiz Ekim 2010 tarihinden bu yana olan meseleleri, ilişkinizde meydana gelen değişimleri veya aldığınız kararları tekrar düşünmenizi sağlayan geri hareket doğal olarak ilişkinizin temelini test etmeniz anlamında da önem arzediyor. Nelere dikkat etmek lazım. Öncelikle her zaman olduğu gibi beraberlik konusunda bilinçli ve gerçekçi olmak şart. Ayrıca aşktaki beklentilerinizi, beraberlikte nelerin sizin için önem arzettiğini kafanızın, yüreğinizin içinde oturtmanız gerekiyor. İlişkisinde sorun olanların özellikle bu ay daha dikkatli olması şart. Çünkü Venüs-Satürn arasında gerçekleşecek zorlayıcı görünüm, bu sorunların göz ardı edilmesine izin vermiyor. Aslında bu bir yerde gayet iyi. Neden? Çünkü çözülmemiş problemler bir şekilde kendini yeniden hatırlatabilir.

O zaman bu geri hareket döneminde bunları şöyle bir çerçeve içine alarak neler yapabiliriz sorusuna cevap bulmak faydalı olabilir. Bu etki altında bir başka ilginç konu, Ekim döneminde veya daha da eskiden yaşanmış ancak bitmiş bir aşkın tekrar gündeme gelmesi. Böyle bir durumda yapılması gereken öncelikle neden bitmişti sorusunu kendinize bir daha sormanız. Çünkü bu sorunun cevabı, geri hareket döneminde tekrar karşınıza çıkan eski sevgiliyi akıllı bir şekilde değerlendirmenizde size yardımcı olabilir. Bir başka dikkat edilecek husus, beraberliğinizin sizin üzerinizdeki gerçek yansımasını keşfetmeniz. Siz hakikaten aşık mısınız? Partnerinizle ve yaşadığınız ilişkinizle bir bütün oluşturduğunuzu düşünüyor musunuz? Hani şu eskilerin deyimiyle, varlıkta ve yoklukta yine onun yanında olurum diyebilir misiniz? Durun hemen cevap vermeyin. Çünkü bu cevap için 2 Mart tarihine kadar vaktiniz var. İlişkisi olmayanlar için Venüsün burcunuzdaki seyahati, 225 gün sonra gelen bir şans olarak görülebilir. Ancak burada ince bir ayar gerekiyor. Karşınıza çıkacak olan kişiyi en azından 4 hafta boyunca enine boyuna incelemek ve Haziran ayı gelmeden ciddi kararlar vermemek. Önce belli bir mesafeyi korumak, önümüzdeki ay arkadaş olmak ve sonrasında sizde belli bir bağımlılık yaratıp yaratmadığı şeklinde yüzleşmede bulunmak. Unutmayalım ki, bu yıl Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye başladığında 12 yıl sonra büyük bir şans yakalayacaksınız. Onun için acele etmeden ilerlemenin önemi büyük.

Not: Sevgili Oğlaklar, burada bir kısmını sunabildiğim son derece önemli Venüs-Oğlak geçişinin diğer yansımaları Şubat Aylık yorumunuzda ele alınmıştır. Mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Aydınlık dolu bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER