Habertürk 05.02.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (5 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, oğlaklara bugün, (özellikle mali sorunları olanlara) kendilerine güven duymaktan asla vazgeçmemelerini ve canla başla çalışmalarını öneriyor.

Oğlak burcu 05 Şubat 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (5 Şubat 2011)

Sevgili Oğlaklar, gün boyu Balık burcunda ilerlemesi devam edecek Ay etkisi altında, maddi ve manevi değerlerinizi çevrenizdeki insanlara gösterişli bir şekilde sunmak ve hayranlık toplamak isteyebilirsiniz. Bunun için paraya ve paranın satın alabileceği her şeyle yakından ilgilenebilirsiniz. Özellikle şu aralar mali sorunları olan Oğlaklar, kendinize güven duymaktan asla vazgeçmeyiniz. İnandığınız bir konu, proje veya çalışma üzerinde canla başla durunuz. Bütün bunların karşılığı mutlaka alınacaktır. Ancak şu aralar otoriteler kendi içlerinde bir durgunluk dönemi yaşadıkları için, sizin yeteneklerinizi değerlendirmekte veya hakkınız olanı vermekte gecikebilirler.

Fakat bu ipleri koparmanız anlamına gelmesin. Bazen bekleyelim görelim politikası en iyi çaredir. Birileri sindiğinizi, pes ettiğiniz düşünse de, siz gayet iyi biliyorsunuz ki, zamanı geldiğinde haklı çıkan daima siz olursunuz. Duygu dünyanızla ilgili konularda ise bu enerji, kendinizi daha fazla önemsemeniz ve aşırı duygusallıktan uzak durarak, kimsenin etkisi altında kalmadan sadece kendinizi korumaya yönelik davranacağınızın göstergesidir.

Güzel bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER