Habertürk 06.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, üzerilerindeki ağırlıklardan kurtulmak için olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

OĞLAK burcu 06 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar Ay-Aslan burcu etkisi altında yeni bir gün doğuyor. Bu pırıltı, başkalarıyla aranızdaki farklılıkların üzerinde durmak yerine, kendinize özen göstermeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bugün enerjiler aslında gayet rahat ve akışkan. Saat 06:04 arasında Ay-Merkür arasındaki hoş etkileşim, zamana ve ortama göre kendimizi şöyle akışa bırakabilirsek pürüzlerin canımızı pek fazla sıkmayacağını gösteriyor. Sağlık, iş ve parasal konularda içimizi ısıtan gelişmeler yaşanabilir. En azından start vereceğimiz konularda umudumuz yükselebilir.

Saat 12:36 Ay-Satürn olumlu görünümü bize daima yaramıştır. Gerçekçi bir biçimde durumları gözden geçirmemizi sağlar ve mesleki konularda kendimizi güvenli bir şekilde ifade etmemizde bize yardımcı olur.

Saat 21:48 Ay-Güneş arasındaki rahatlatıcı görünüm, üzerimizdeki ağırlıklardan kurtulmak adına olumludur. Gecenin ilerleyen saatlerinde zihnimiz olanca hızıyla bize hizmet edecek kadar güçlüdür. Bu sayede kimlerden destek görebileceğimizi ve çıkarlarımızı koruyabileceğimizi anlayabiliriz.

Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER