Habertürk 06.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, mesleki yaşamsal konularda bir an önce dar boğazdan geçme arzularının yükseleceğini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 06 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar saat 07:09 itibariyle Ay-Venüs zorlu görünümü altında, sıradanlaşmış, sırf bağımlılık duyulduğu için sürdürülmüş hatta kimi zaman haddinde fazla iyi niyet gösterilmiş kişiler nedeniyle kendinizi tuhaf bir boşluk içinde hissedebilirsiniz. Ne kadar yüzeysel düşünüp rahat etmeye çalışsanız da, bir şekilde gelip merkezinde yer almaya çalışabilirler. Tabii ki böyle durumda gerçekçi düşünmek en doğrusudur. Saat 08:49 itibariyle Ay, Merkür ile olumlu bir görünüm içinde olacak. Bu enerji içgüdüsel olarak, temel ihtiyaçlarınız konusunda cesaretli davranmanız anlamına gelebilir. Kaldı ki gündelik hayatın baskıları ve sorumlulukları karşısında insan bir parça olsun rahatlamak isteyebilir. Bundan daha doğal ne olabilir ki? Bu ister biyolojik isterse sa ruhunuzun açlığını gidermek anlamında olsun farketmez. Bir şekilde doymalı, tatmin olmalısınızdır.

Saat 17:29 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki görünüm, mesleki yaşamsal konularda bir an önce bu dar boğazdan geçme arzunuzu körükleyicidir. Ne yapıp etmeli ve artık önüme bakmalıyım tarzında düşünebilirsiniz. Saat 23:12-cumartesi 05:31 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bazı konularda elinizde olmadan sarfedeceğiniz sözler sakınca oluşturabilir. İki yönlü düşüneceğiniz için karar vermekte zorlanmanız mümkündür. Önemli bir konu ise sabah saatlerinde ele almanız yararlı olur.

Umduğunuzdan daha güzel ve aşk dolu bir gün diliyorum.

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER