Habertürk 06.02.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, mücadele verdikleri konularda başarılı sonuçlar alabilmek için güçleri olacağını söylüyor.

Oğlak burcu 06 Şubat 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Sevgili Oğlaklar saat 08:40 itibariyle Güneş-Satürn arasında gerçekleşecek olumlu görünüm, parasal konular üzerinde yapılacak gözden geçirmelerin işareti olduğu gibi, iş hayatınızla ilgili geçmişe ait sorunların çözülmesi anlamında da faydalıdır. Saat 19:15 itibariyle Mars-Satürn arasında gerçekleşecek olumlu görünüm, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz alanlarda sizi destekliyor. Ayrıca mücadele verdiğiniz konularda başarılı sonuçlar alabilmeniz adına size mukavemet gücü sağlıyor.

Saat 21:14-pazartesi 00:46 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk saatlerinde iş-mesleki-ailevi konular üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Genel olarak bütünlükten yanasınızdır. Kimseye karşı üstünlük taslamak gibi bir düşünceniz yoktur. Saat 21:39 da Venüs-Jüpiter arasında meydana gelecek görünüm, yenilik arzunuzu, geçmiş konuları çözüme kavuşturma isteğinizi öne çıkarır. Eğer bir şeye inanıyorsanız onun üzerine cesaretle gitmeniz mümkündür.

Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle. Her şey sizin için en güzel şekilde gerçekleşsin.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER