Habertürk 07.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, girişimlerde bulunmak yerine olayları kendi akışında bir kez daha değerlendirmelerini öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

OĞLAK burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar gün boyu etkili olacak Ay-Mars ve Ay-Venüs zorlu görünümü altında, yabancılarla temas, eşinizin ailesi, seyahat, yüksek eğitim, yabancı dil, ticaret, uzmanlık konularında bir takım fikirleriniz olabilir. Bu fikirler size göre gayet olumludur ve mutlaka dile getirilmelidir. Fakat gün içindeki etkiler nedeniyle dikkatli olmalı, girişimde bulunmak yerine olayları kendi akışında bir kez daha değerlendirmeye çalışmalısınız.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Başkalarının fikirlerine karşı hoşgörülü olmanız gereken bu oluşum altında, kimsenin sizin gibi düşünmesini beklememelisiniz.

Saat 22:33 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, ailenizle olan ilişkiniz ve güvenliğinizi ilgilendiren konularda kendi görüşleriniz çerçevesinde hareket edilmesini talep edebilir, gerektiği yerde müdahalede bulunabilirsiniz.

Saat 23:40 itibariyle Merkür-Satürn arasında oluşacak görünüm, çok yönlü, akıllı ve dikkati çekecek şekilde ilişki kurma ihtiyacınızın yoğun olduğunu görüyoruz. Toplum içinde veya kendinizi farklı bir şekilde göstermek istediğiniz her alanda bu haliniz göze çarpıyor. Olayları didiklemek ve bastığınız yeri görmek önümüzdeki günlere damgasını vuruyor. Özellikle mesleki alanda başarılı olma arzunuz fazlasıyla yüksek. Artık birilerinin kölesi olmak veya düzensiz bir iş ortamında çalışmak istemiyorsunuz. İş görüşmelerinde ileriye dönük ve umut vadeden teklifleri değerlendirmekten yanasınız.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER