Habertürk 07.02.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, eğer bir hedef varsa, bu hangi konuda olursa olsun ancak ve ancak kararlılık sayesinde elde edileceğini bilmelerini söylüyor.

Oğlak burcu 07 Şubat 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Sevgili Oğlaklar yeni iş haftasına Ay-Koç enerjisinin bizi aktif davranmaya yönelten, içimizdeki ateşi körükleyen etkisi altında başlamaktayız. Kontrolü ele geçirme ve yenilikte bulunma arzumuz bugün oldukça yoğun. Bu yoğunluk hem evimiz hem de dış ortamlarda egemen tavırlar göstermemiz anlamındadır. Dışarıdan gelebilecek herhangi bir etkiye kuvvetle tepkide bulunabiliriz. Sınırlarımız, kararlarımız, mahremiyetimiz, sırlarımız bizi için son derece önemlidir. İster istemez heyecanlı, hatta kimi zaman bir çocuk gibiyizdir. Bizim olan herşey bizimle kalmalı, hiç kimse ele geçirmemelidir. Eğer bugün girişimde bulunmayı düşünüyorsanız lütfen otorite konumunda bulunan kişilerin sizi yanıltıcı tarzda hareket edebileceğini biliniz.

Size tavsiyem akıllı ve planlı şekilde işlerinizi düzenleyiniz. Yani işinizin patronu siz olunuz. Sizi, sizin kadar kimsenin düşünmeyeceğini, bu nedenle iyi niyetinizin bir yere kadar olması gerektiğini, iyi niyetinizin suistimal edilmemesi için açıkgöz davranmanın önemini bugün anlayabilirsiniz. Ayrıca eğer bir hedefiniz varsa, bu hangi konuda olursa olsun ancak ve ancak kararlılığınız sayesinde elde edeceğini biliniz. Kaldı ki bir Oğlak daima bir amaç peşindedir. Ona vardığında bir başkasına yönelerek yavaş ancak emin adımlarla ona ulaşabilir. İşte bugünkü enerji bir rüzgar gibi sizi itekleyicidir.

Yeni hafta umduğunuzdan güzel, verimli ve başarılı dolu geçsin. Şansınız bol olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER