Habertürk 08.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, aşk hayatlarında olabilecek hızlı gelişmeleri kontrollü bir şekilde ele almalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

OĞLAK burcu 08 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar, yeni gün Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Genelde Başak burcunda ilerleyen Ay günlerinde temkinli konuşurum. Ancak gündüz saatlerinde enerjiniz gayet olumlu. Gerek iş gerek ilişkiniz gerekse çevresel faktörler anlamında bugün şans sizden yana. Artık birileri, bir şeyler veya bir takım nedenlerin sizi üzmesine izin vermeden tüm güzelliklerin sizden yana olduğunu düşünerek hayata sımsıkı sarılma vaktinizdir.

Saat 10:03 Ay-Pluto görünümü, olumlu görünümünün size sunacağı güç, yurtdışı bağlantıları, akademik çalışmalar, tayin ve terfi konuları, insanlarla paylaşım ve farklı düşünceleri olan kişilerle aranızdaki bağlantılar konusunda size güç aşılıyor.

Saat 19:31 itibariyle Ay-Merkür arasında oluşan zorlu görünüm, iş konularında ve parasal meseleler üzerinde detayların önemine işaret ederken, aşk hayatınızdaki hızlı gelişmeleri kontrollü bir şekilde ele almanın önemini işaret ediyor. Endişelerinizi gidermenin yolunun, şüphe ve kuruntulardan uzak durmakla mümkün olacağını hatırlatıyor.

Güneşin ışığı, yüreğinizdeki tüm sıkıntıları alıp götürsün. Güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER