Habertürk 08.02.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, aile ve yuvalarını bir asker gibi koruyup, dışarıdan gelebilecek etkilere sertçe cevap verebileceklerini söylüyor.

Oğlak burcu 08 Şubat 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Sevgili Oğlaklar yeni gün, dünden bu yana etkili olan Ay-Koç burcu geçişi devam ediyor. Özellikle yuvanız sınırları içinde olanı koruma arzunuzun yükseldiği böyle bir yansıma altında olaylara acil müdahalede bulunabilir, kimsenin karışmasına izin vermezsiniz. Aileniz ve yuvanızı bir asker gibi koruyabilir, dışarıdan gelebilecek etkilere sertçe cevap verebilirsiniz.

Günün ikinci önemli enerjisi, 18 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek Chiron-Balık burcu geçişidir. Bu yansıma, çevrenize karşı gereğinden fazla iyi davranmanız ve onların rahatı için fedakarlıkta bulunmanız anlamındadır. Eğer kimseniz yoksa yani kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız, komşularınızı aşırı derecede sahiplenerek bu açığı kapamaya çalışırsınız. Eğer dış dünya ile fazla haşır neşir değilseniz iletişim yollarından birini kullanarak diğer insanlara aşırı derecede verici davranarak sosyalleşmek istersiniz. Bu vericilik öylesine yoğundur ki, artık kendi yaşamınızı sürdüremez hale bile gelirsiniz. Chiron iyileştirme ve şifa gücüdür. Doğal olarak bu dönemde şifa gücünüz yükselir. Bu gücü çevrenizdeki insanları iyileştirmek için kullanırsınız. Karşınıza çıkan fırsatlar genel olarak birilerinin yaralarına merhem olmanız içindir. Bu sayede ne kadar güçlü biri olduğunuzu düşünürsünüz. Fikirlerinizi diğer insanlarla sürekli paylaşırsınız. Sözleriniz, tavırlarınız öylesine etkilidir ki, insanlar sizin bir şifacı olduğunuzu bile düşünebilirler.

Yaralarınızın şifa bulması ve günü güzellikler içinde geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER