Habertürk 09.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, iş arkadaşları ile olan uyumlarının verimlilikte önemli bir paya sahip olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

OĞLAK burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs, gündelik hayatınız içinde uğraştığınız, hizmet verdiğiniz her konu, sağlığınız ve verimli bir şekilde kendinizi düzenlemeniz açısından önemlidir. Bu süreçte özellikle iş yerindeki arkadaşlarınızla olan uyumunuz, verimliliğinizde önemli bir paya sahiptir. Usta, patron konumundaki kişilerle iyi geçinmeniz, karşılıklı bilgilenmeyi sağlamak amaçlı mütevazi tavırlarınızın sizin açınızdan faydalıdır. Günlük hayatınızın düzeni doğal olarak hızlılık içinde gelişeceğinden, aynı anda bir çok görevi yerine getirmeniz istenebilir veya siz bizzat bu konuda daha titiz olabilirsiniz. Bedeninizle zihninizin uyumlu çalışabilmesi açısından bu dönemde sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekebilir.

Özellikle bayan burç mensuplarının periyodik bakımlarını ihmal etmemeleri, kontrollerini yaptırmaları gerekebilir. Bu süreçte zayıflamak kolaydır fakat ayaküstü yeme tarzı gıdalardan uzak durabilir, sık sık ve az yiyerek beslenmeye özen gösterirseniz kolaylaşacaktır. Çünkü İkizler burcu aktiflik, hızlılık anlamına geldiğinden bünyeniz her zamankinden daha fazla çalışmaktadır. Uygun bir spor veya diyet programını uygulamanız kolaylaşabilir, yalnız dikkat edeceğiniz husus özellikle ciğerlerinizin sağlığı adına sigara ve benzeri maddeleri bırakmanız veya azaltmaya çalışmanızdır. Bu süreçte aşk yaşamınızın önüne geçen iş hayatınız nedeniyle partnerinizle daha az vakit geçirseniz de, bu konuya getireceğiniz düzenlemelerle sorun çıkmayabilir. 10, 14, 18 Haziran dikkat edilmesi gereken tarihlerdir. Gelişmeleri günlük yorumlarınızda sizlere detaylı bir şekilde açıklayacağım.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER