Habertürk 09.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, planlarını daha hevesli bir şekilde ortaya koyabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 09 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar saat 09:52 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Mars zorlu görünümünün ardından Ay saat 12:35 olana dek boşlukta kalacak. Herhangi bir aksama çıkmaması için başta iş ortaklığı olmak üzere ilişkinizle alakalı mevzularda da dikkatli hareket etmekte fayda vardır. Korunma arzunuz ve size ait olana sahip çıkma hissiyatınız bu saatler arasında yoğundur. Önemli işlerinizi akıllıca gözden geçirmeniz yararlıdır. İmzalanması gereken evraklardaki hukuki haklarınızı önemseyiniz. Birileri iyi niyetinizden yararlanabilir. Dikkatli olmakta yarar var. Bir de bazı Oğlaklar boşluk etkisi altında partnerlerinin hassasiyet dolu tepkileriyle karşılaşabilirler. Sakin olmak ve birbirinize karşı anlayışlı davranmak yararlı olur.

Saat 12:35 Ay Aslan burcu geçişinin sizin için anlamı, maddi ve manevi anlamda destek görmek isteğiniz veya birlikte olduğunuz kişiyle bütünleşmek arzunuzdur. Bu etki altında güçlü olmak arzunuz yoğundur. Fakat bu güç birileri vasıtasıyla olacağı için, kendinizi rahat hissetmeyebilir ve bu bağımlılık dolayısıyla sıkılabilirsiniz. Sizin isteğiniz gün boyunca, kendi isteklerinizi kendinizce programlamak ve belirli bir sistem içinde yürütmektir.

Saat 18:44 de, Merkür-Venüs kavuşumu gerçekleşecek. Bu etki altında eve ait konular üzerinde, yerleşim sorununuzla ilgili meselelerde yenilikte bulunma arzunuz gittikçe yükselir. Planlarınızı artık daha hevesli bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yatırım anlamında bir ev satın almayı, memnun değilseniz kiralık bir ev tutmayı, ailenizden ayrı yaşamayı düşünebilirsiniz. Hakimiyetçi ve kararlı tutumunuz diğer kişiler üzerinde epeyce etkili olabilir. Ancak ben yine de aklı başında düşünmenizi, tam olarak emin olmadığınız meseleleri aceleyle yürürlüğe koymamanızı tavsiye ediyorum.

Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER