Zeynep Süzmen Şen 11.06.2018

Ramazan Bayramı Astroloji Yorumu (2018)

Ramazan bayramında astrolojik olarak ne tür etkiler altındayız, öğrenmek için bayrama özel hazırladığımız astroloji yorumlarımızı okuyabilirsiniz. 

Güzel niyetler ve ibadet ile geçen bir ramazan ayının daha sonuna geliyor ve hem sevdiklerimiz ile bir araya geleceğimiz hem de dinleneceğimiz bir bayrama başlıyoruz. 2018 yılındaki ramazan bayramında astrolojik olarak ne tür etkiler altındayız, öğrenmek için ramazan bayramına özel hazırladığımız astrolojik yorumlarımızı okuyabilirsiniz. 

Ramazan Bayramı Astroloji Yorumu (2018)

Ramazan Bayramı arife günü astrolojik ipuçları ve Ay takvimi

Arife günü olan 14 Haziran Perşembe günü Ay-Satürn karşıtlığı var. Bu, finansal veya ailevi konularla iş konuları arasında bir karşıtlığa yol açabilir. İletişim trafiği çok iyi akmayabilir. Sorumluluklarımızı yerine getirmek konusunda zorlanabiliriz. 

Sabah saatlerinde duygularımız yoğun olabilir. Daha kendi başımıza veya evde, ailemizle olmak isteyebilir, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde kalmayı arzulayabiliriz. Günün ilk yarısında dostlarla sosyaleşerek ekip çalışmalarında yer alabiliriz.  sosyalleşebilir veya ekip çalışmaları içinde bulunabiliriz. Ancak öğle saatlerinden itibaren kronik endişelerimiz gün yüzüne çıkabilir.

Öğleden sonra fikirlerimize desteklemek ve kendimizi doğru ifade edebilmek daha kolay olacak ancak akşama doğru baskı, zorluk ve engellerle uğraşabiliriz. Bu saatlerde koşulları zorlamayın. İlişkilerde inatlaşmaktan kaçının.  

Perşembe günü biraz inişli çıkışlı. Bugün ayrıca geçmişi geride bırakma zorunluluğu teması bize yeniden hissettirilecek. Büyük tesadüfler geçmişi fazlayla sorgulamamıza yol açabilir; hatta geçmişe takılabiliriz. Bunu avantaja çevirmek için bir süredir bekleyen ancak henüz halletmediğimiz işlere yoğunlaşabiliriz. 

Bayramın 1. günü astroloji yorumu

Bayramın birinci günü olan 15 Haziran Cuma günü Ay, Yengeç burcunda olacak. Üstelik, Jüpiter ile çok iyi bir açısı mevcut. Duygularımız son derece yoğun. Evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Sabah saatlerinde rahat, canlı, şanslı ve iyimser bir duygu hali baskın. Öğleye doğru da ilham gücümüz ve sezgilerimiz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Ancak bugün aynı zamanda geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir. 

Günün geri kalanında duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Bugün ilişkilerle ilgili son derece kadersel gelişmelerin yaşanabileceği bir gün olabilir. Uzlaşıdan çok mücadelelere, ani ve beklenmedik gelişmelere açık olabiliriz. Gereken değişiklikleri yapanlar ilişkilerini yenileyip şifalandırırken, gerginliğe kapılanlar kopuşa kadar gidebilirler. Bugün sakin kalabilenler ve esnek davranabilenler kazançlı çıkacak. Ya da belki gereksiz bir yük haline gelmiş ilişkilerden özgürleşmek için gereken fırtına da bugün yakalanabilir. Bol şans!

Bayramın 2. günü astroloji yorumu

Bayramın ikinci günü olan 16 Haziran Cumartesi günü Ay, Aslan burcunda olacak ve Venüs ile beraber bir kavuşumu mevcut. Daha eğlenceli, coşkulu olduğumuz bir gündeyiz. 

Saat 10.20’de başlayacak döngüye göre özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, oldukça canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için de çok uygun bir gün olabilir. Fakat günün ilk yarısında ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Neyse ki sonrasında oldukça ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebilir, akşama doğru da geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar söz konusu olursa, geçmişi serbest bırakarak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz. 

Ancak cumartesi günü gece saatlerinde Ay-Mars karşıtlığı var. Duygusal tepkiler verebiliriz. Gece yarısına doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Cumartesi akşamında öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Bugün eğer fikirlerimize yeterince önem verilmediğini ve kendimizi yeterince ifade edemediğimizi hissedersek tartışmalarla sorunları çözmeye çalışmamalı, sözleşme ve ciddi kararlar için başka bir günü tercih etmeliyiz.

Bayramın 3. günü astroloji yorumu

Bayramın 3. ve son günü olan 17 Haziran 2018 Pazar günü Ay-Mars karşıtlığı enerjisi devam edecek. Bu nedenle bir önceki günün etkilerinden uzak durmak için daha sakin, ılımlı kalmakta fayda var. Bir diğer yandan haftanın son gününde eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana alabilir, bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatleri kendimizi geliştirecek işlerle ilgilenmek, örneğin eğitim ve seminerlere katılmak için son derece uygun olabilir. Ancak abartılara kaçma, özellikle aşırı yeme içme eğilimine dikkat etmekte fayda olacaktır. Günün geri kalanında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından oldukça sakin ve keyifli bir gün geçirebiliriz.

Ramazan bayramı sonrası haftanın ilk iş günü astroloji yorumu

18 Haziran 2018 Pazartesi günü günlük rutin işlerimize yavaş yavaş dönüyor, sorumluluklarımızı tekrar ele alıyoruz. Kalıcı girişimler yapmak için uygun bir gün.

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER