Habertürk 01.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (1 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, aşk hayatları ile ilgili yeni kararlar verebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

TERAZİ burcu 01 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (1 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler Ay-İkizler burcu seyriyle Haziran ayına adım atıyoruz. İlişkinizi, maddi konuları, hedeflerinizi ciddi bir biçimde ele almanızı sağlayıcıdır. İnsan böyle bir etki altında umut etmek, hedeflerini elde etmek ister. Daha rahat bir şekilde yaşamanın yollarını kafasının içinde tasarlayabilir.

Saat 12:15 Güneş-Satürn olumlu görünümü, çocuklarınız başta olmak üzere, aşk hayatınız, sosyal yaşamınızla ilgili konularda vereceğiniz yeni kararların işaretidir. Ayrıca geçmişte kalan yaşananları değerlendirmeniz açısından da gayet yararlı. Bu sayede ileriye dönük kalıcı çözümler elde etmek mümkün. Ayrıca hayata dört elle sarılmanızı ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için kendi kendinize söz vermeniz anlamına geliyor. Kişi kendinden emin olunca doğal olarak üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olamaz. Nitekim bu görünüm de bunun işaretçisi olarak moral aşılıyor.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER