Habertürk 10.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, ileriye yönelik planları için mantıklı ve bilinçli şekilde hareket etmelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 10 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler gün boyu sürecek Ay-Aslan burcu etkisi altında, geri planda kalmaktan hoşlanmazsınız. Artistik yetenekleriniz, lüks yaşam ve konfor duygunuz ön plandadır. Hayatınızın sıradanlaşmaması ve özgür bir biçimde düzenlemelerde bulunması için hedefinizin üzerine gitmeniz gerektiğinin bilincindesiniz. İşte bu bakış açısı altında, kendinizce ayarlamalarda bulunabilirsiniz.

Saat 23:33 itibariyle Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında ileriye yönelik planlarınızla ilgili konularda özgür hareket ederek, maddi-manevi açıdan gücü elinde bulunduran taraf olmak isteyebilirsiniz. Bütün bunların olumlu şekilde gelişmesi için öncelikle mantıklı, sorumluluk sahibi ve bilinçli bir şekilde düzenlemelerde bulunmanız lazımdır. Ancak şu andaki koşullar zorlayıcı olduğundan diğerleriyle iş birliğinde bulunmanız en doğrusudur. İşte bu zorunluluk canınızı sıkabilir.

Güneşin ışıkları altında güç kazanmanız ve parıldamanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER