Habertürk 11.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, görüşlerini kimsenin etkisi altında kalmadan ateşli bir şekilde dışa aktarabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 11 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler saat 10:03 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Mars, başta ortaklarınız olmak üzere, eş kaynaklı gelirlerin ortak bir potada birleştirilmesi anlamında gayet olumludur. Kazancınızı bölüşmek ilkesine dayalı hareket etmek önemlidir. Eğer parasal mevzulara zihninizi odaklayabilir, kazanmak adına bir amaca kendinizi adarsanız gerçekleştirme gücünüz oldukça yoğundur. Yeterli oranda tatmin olmanız için bu şarttır demek daha doğrudur. Paranın kuşkusuz son derece önemli olduğunu bu dönem, parasal mevzularda her şeyin kalbine inmek istediğiniz bilinmeyen durumları ortaya çıkarmak istediğiniz bu enerji altında istek ve heveslilik içinde paranızı korumaya çalışabilirsiniz. Bu enerji altında bir başka husus, özellikle sizin dışınızda bulunan kişilerin en az sizin kadar paranızı korumasının önemidir. Örneğin eşiniz veya iş ortağınızın size sormadan harcamalarda bulunması sorun teşkil etse de, yöneticiniz Venüsün, Marsla yapacağı işbirliği bu olasılığı ortadan kaldırıcı tam tersine eşinizden, sevgilinizden ve ortak paylaşımda bulunacağınız kişilerden destek görebileceğinizin işaretidir. Boşanma veya eşinizin bir miras işinin sonuçlanması, hukuksal bir konunun çözüme bağlanması, kredi alımı, bu dönemin enerjileri altında mümkündür. Burada esas olan eşit paylaşımdır. Yani kimsenin kimseden gizlisi saklısı olmamalı, yapılacak iyileştirmeler el birliği içinde çözüme kavuşturulmalıdır.

Saat 17:42 Venüs-Jüpiter ve ardından 22:57 Merkür-Jüpiter kavuşumları, ilişkisi sağlam temelli olan çiftlerin yenilik anlamındaki görüşlerini birbirleriyle paylaşarak ortak hareket etmeleri anlamına gelir. Sorunlu beraberliği olan çiftlerde ise bu durum, bir tarafın kendi için yeni bir hayat kurgulaması şeklindedir. Bu durumda diğer kişi buna itiraz ederek tartışmayı başlatabilir. Yeni tanışan kişiler böyle bir etki altında düşüncelerini birbirleriyle paylaşmaktan zevk alırlar. Ancak bencil düşünmeye açıktırlar. Yani ilerisi adına söz vermekten kaçınırlar. Bu kavuşumu iş ortaklığı anlamında ele alırsak, birlikten kuvvet doğar sözüne uygun davranıldığında uzun ömürlü bir planlama için el sıkışılması mümkündür. Merkür ve Jüpiter iletişim evlerinizin yöneticisi olduğu için, bugün görüşlerinizi hiç kimsenin etkisi altında kalmadan ateşli bir şekilde dışa aktarabilirsiniz. Rekabet fazlasıyla yüksek olabilir. Sizinle aynı görüşte olmayan bazı kişilerle çatışmaya girmekten kaçınmazsınız. Ancak şu var ki, cesaretiniz görülmeye değerdir. Eğer bir şeye inanmışsanız onu gerçekleştirmek için tüm gücünüzle mücadele edebilirsiniz.

Bereketiniz, aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konulardaki olumlu gelişmeler için bugün bir dilekte bulunmayı unutmayınız.

Her ne isteğiniz varsa gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER