Habertürk 11.04.2011

Terazi burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, dış etkenler ne kadar hakim olursa olsun, kendileri ile çatışmadan olayların altından kalkabileceklerini söylüyor.

Terazi burcu 11 Nisan 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Sevgili Teraziler yeni hafta Ay-Yengeç burcu seyri altında başlıyor. Sorumlulukları konusunda hassas olan birey, kendi değerlerine saygı gösterilmesinin beklentisi içinde güne adım atmakta. Doğal olarak hem iş hem ailevi hem de önem verdiği kişilerle arasında problem yaşamadan görevlerini yerine getirmek istiyor. Dış etkenlerin üzerinizde büyük bir etkisi olduğu için zaman zaman bazı kişilerin canınızı sıktığını düşünebilirsiniz. Ancak bütün bunlar sakinlikle ve biraz da esnek düşünülerek giderilebilir kanaatindeyim.

Saat 15:05 itibariyle Ay boşluğa girmeden önce Güneş ile son görünümü yapacak. Bu görünümün adı ilkdördün. İlkdördün, duygular ile isteklerin aynı anda birbiriyle yarışması anlamı taşıyor. Bu yüzden de belli bir gerginlik yaşanması mümkün. Bu etkinin bir başka önemli yanı, 3 Nisan tarihinden bu yana oluşan olayların, verilen kararların ve gelinen noktanın görülmesi anlamında önem taşıyor. Biz neyi önemsiyoruz, dış dünya bizden ne bekliyor? Bu soru doğal olarak kişiyi rahatsız ediyor. Çünkü iki taraftan sıkıştırılıyoruz. Bir yandan iş hayatı ve toplumsal yükümlülüklerimiz konusunda güçlü olmak durumundayız, diğer taraftan partnerimizle ortak bir nokta oluşturmamız gerekiyor. Bir bakıyoruz ki, bizim ne düşündüğümüzün pek bir önemi yok gibi. Sakin olmak ve bütün bunlar karşısında isyan etmeden ortayı tutturmak zorundayız.

Saat 15:05-Salı 06:37 arasında Ayın boşlukta kaldığı süre, biraz önce yazılanları şöyle soğukkanlı bir şekilde kafamızın içinde gözden geçirmemiz gayet önemli. Dış etkenler her ne kadar üzerimizde hakim olsa da, biz eğer kendimizle çatışmazsak bütün bunların altından rahatlıkla kalkabiliriz. Nitekim saat 23:41 itibariyle Mars-Pluto ise zorlu görünüm oluşturduğunda çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Bütün bu durumlar sadece sizin için geçerli değil dostlarım. Tüm burçlar olarak bugün sınanıyoruz gibiyiz. Ne kadar kendimizle barışık olursak zorlukları o denli kolay aşabiliriz.

Sakin bir su gibi sessizce akıp gideceğimiz bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER