Habertürk 12.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, gelecekle ilgili bir karar vereceklerse, kimlerle işbirliği yapmaları gerektiğini tespit edebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 12 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler günümüz Ay-Başak burcu geçişiyle başlıyor. Bu enerji size, geçmiş konular üzerinde detaylı bir şekilde düşünmeniz, kendiniz adına en doğru olanı tespit etmeniz, yanlış bir yola sapmadan doğru şekilde ilerlemeniz için destek veriyor. Gözlem gücünüz sayesinde şöyle geriye çekilerek hangi konuda ne yapılması gerektiğini gayet akıllıca tespit edebilirsiniz. Nelerin devre dışı kalması, hangi kişilerle yola çıkılması gerektiğini gayet kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki, odaklanın ve hesabınızı iyi yapın. Gerisi gayet kolay.

Saat 11:28 itibariyle Mars-Neptün arasındaki olumlu görünüm, hem mali durumunuzu hem de iş hayatınızla ilgili meseleleri, hayallerinize uygun şekilde düzenlemeniz anlamında size kuvvet sunuyor. Eğer amacınız geleceğiniz adına yeni bir karar vermekse, bu görünüm sayesinde kimlerle işbirliği yapmanız gerektiğini tespit edebilirsiniz. Yatırım düşünüyorsanız nasıl bir yol izlemeliyim sorusuna cevap bulabilirsiniz. Kredi çekebilir, uygun ödeme koşullarıyla rahata kavuşabilir, sizi destekleyen biriyle karşılaşabilirsiniz. Cinsel yaşamınızı düzenleyebilirsiniz. Burada önemli olan şudur. Ne istiyorum sorusunu kendinize sormak ve artık işlevini kaybetmiş kişi ve durumların peşinden koşmayı bırakmak. Geçmişi gözden geçirdiğinizde emin olunuz ki, bugün aklınıza takılan bir çok sorunun cevabını kendiniz verebilirsiniz. Yeter ki, kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. Yolunuz uzun ancak çözüm sizsiniz.

Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER