Habertürk 13.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, kırıldıkları ya da çözüme kavuşturamadıkları konuların ardındaki gerçekleri algılayabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 13 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler saat 05:51-18:57 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi boyunca hedeflerinizi gerçekleştirmeniz ve istediklerinizi elde etmeniz kolay olmayabilir. Bir yandan bağımlılıklarınız diğer yandan elinizde olmayan bazı durumlar nedeniyle kuruntulu düşünmeniz mümkündür. Kırıldığınız veya bir türlü çözüme kavuşturamadığınız konuların ardında yatan gerçekleri boşluk etkisi altında algılamamız yüksek olduğundan anlamamız kolaylaşır. Bazen kalabalıklar içinde ıssızlaşır insan. Aslında çevremizde onlarca insan vardır. Ancak tek tek yüzlerine baktığımızda ne kadar yalnız olduğumuzu düşünürüz. Başlarız sorgulamalara. İşte tam bu noktada, devreye yaşam sevincimiz, inancımız girer. Öyle veya böyle bizi karanlıklardan alır çıkarır. İçinizdeki huzuru yakalamak artık mümkündür.

Saat 18:57 sonrası burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay, maddiyat ve özel hayatınızla alakalı konuları öne çıkarıcıdır. Kaliteli ve huzurlu bir yaşamın bir insan için ne kadar büyük bir zenginlik olduğunu düşünebilirsiniz. Aşk da buna dahildir. İnsanın yanında gerçekten mutlu olabileceği insana sahip olması tüm sıkıntıları yok edici bir mucize olmalı diye içinizden geçirebilirsiniz.

İşlerinizi başarılı bir şekilde yoluna koyabilmeniz, günü huzurlu bir şekilde geçirebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER