Habertürk 14.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Terazilere bugün, gerçekçi olmalarını, mükemmellik ölçülerini gözdem geçirmelerini öneriyor.

TERAZİ burcu 14 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler saat 07:09 itibariyle etkili olacak Ay-Neptün görünümü, inandığın her şeyin peşinden koş ve ne olursa olsun kimseye bağımlı kalma diyen iç sesimizin işaretçisidir. Ancak bu ses dikkat edilmezse, bazı kişilerin bizi yanıltabileceğini söylüyor. Sen yine de etrafına iyi bak diyerek bize uyarıda bulunuyor.

Saat 12:54 Ay-Uranüs arasındaki olumlu enerji akışı, bizi ilişkimizle alakalı her konuda özgür düşünmeye ve hareket etmeye teşvik ediyor. Karşımızdaki kişi tanımaya hevesliyiz ancak onun da bizi her yönümüzle kabul etmesinden yanayız.

Saat 14:52 Ay-Chiron arasındaki görünüm, peşinden koştuğumuz her şeyin ne kadar güven verici olduğunu sorgulamamızı istiyor. Ancak o zaman şifa bulabilirsin ve doğru yolda ilerleyebilirsin diyor. Yani bizi, gerçekçi olmaya, kafamızın içindeki mükemmellik ölçüsünü tekrar gözden geçirmeye çağırıyor.

Saat 15:47 Ay-Venüs karşıtlığında işimize geldiği gibi hareket etmemizi sağlıyor. Olayları kimi zaman kendi lehimize çevirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğimize işaret ediyor. Özgürlük arzusu bu saatlerde oldukça yoğun. Gelişi güzel bir şekilde ilişki kurabiliriz, yazışabiliriz, konuşabiliriz. Karşımızdaki doğru mu yanlış mı, adım attığımız yol ne kadar güvenli bunların pek önemi yok. Yani bir şeyleri sorgulamaktan yana değiliz.

Saat 23:19 Ay-Satürn görünümü, kendi içimizde dengeleri yerli yerine oturtma çabamızın işareti. Ancak bunu bir başka insanın uyarısıyla yapmaktan yana değiliz.

Şans daima yanınızda olsun. Verimli, hoş sürprizlerle dolu, renkli bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER