Habertürk 14.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, nazik ve ılımlı tavırları ile ilgi uyandıracaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 14 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler gün boyu burcunuzda ilerleyecek Ay, nazik ve ılımlı tavırlarınızla ilgi uyandırmanızı sağlayıcıdır. Her çeşit görüş, düşünce ve davranış içinde bulunan kişilerle kolaylıkla bağlantı kurabilir, toleranslı davranabilirsiniz.

Saat 06:41 itibariyle Ay-Pluto arasındaki görünüm, hedefimiz konusunda gerçekçi düşünmemiz gerektiğini göstermektedir. Eğer akıllıca planlamalarda bulunulursa, durumlar mantıklı çerçevede ele alınırsa başarısız olunması mümkün değildir. Saat 13:07 Ay-Satürn kavuşum etkisi altında parasal konularda hiç kimseye bel bağlamadan ilerleme arzunuz yüksektir. Güvence, huzur, uyum olgusu ön planda tutmanızda fayda var. Yani aklımız havalarda olmamalı, rastgele yaşamamalıyız. Böyle günlerde insan aşka hasret yaşar, bir ilişkisi yoksa kendini garip, anlaşılmaz hissedebiliriz. Hatta ileriye yönelik düşündüğünde özellikle maddiyat konusunda çok daha fazla hırs yapmasının nedeni de aslında bu yalnızlık duygusudur. Kimileriniz ise günü gayet yoğun geçirebilir. Özel görüşmeler, önümüzdeki hafta yapılacak işler veya geçtiğimiz hafta yaşananlarla ilgili bazı kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz. Aksaklıklar oluşmaması veya bundan sonra izleyeceğiniz yol hakkında planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER