Habertürk 15.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Terazilere bugün, içinde bulundukları şartları yapılandırmak adına sorumluluk üstlenmeleri gerektiğini söylüyor.

TERAZİ burcu 15 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler, 15 Haziran saat 23:14 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, başta eğitim, iletişimle alakalı her konu, kısa yolculuklar (iş,özel), düşünmek, okumak ve araştırmak, yakın çevreniz, kardeşleriniz, anlaşmalar, kontratlar, halkla ilişkiler, teklifler(iş), ulaşım, nakliye ve yakın çevreniz gibi geniş bir yelpazeye dağılan konularla bizzat ilgilenmek zorunda kalışınız anlamına gelebilir. Yaşamınızı yeniden düzenlemek, eksiklerinizi ve neler yapabileceğinizi ele almalı ve içinde bulunduğunuz şartları yapılandırmak adına sorumluluk üstlenmelisiniz. Yüksek eğitimine devam edenler veya etmeyi düşününler bilgilerini tekrar gözden geçirmelidirler.

Kimileriniz ise yakın çevresini veya kardeşleri, komşularıyla alakalı sorunları veya yapmayı düşündüklerini ele alabilir. Belki bulunduğunuz çevrede mutlu değilsiniz ve yenilik yapmak arzusu duyuyorsunuz. O zaman bugün neler yapabileceğinizi gözden geçirebilirsiniz. Kariyer hayatınızı etkileyecek yeni bir iş sözleşmesi arifesinde olanlarınız varsa Ay Tutulmasının yansımaları altında önünüzdeki koşulları ayrıntılı bir şekilde ele alabilirsiniz. Burada önemli olan değişim ve yeni bir yaşam için mücadeleye kendinizi hazırlamaktır. Eğer siz buna razı olmazsanız, yaşadığınız olaylar bütün bunları size hatırlatıcı olabilir.

Gökkuşağı kadar renkli, bir su damlası kadar berrak ve yüreğiniz kadar tertemiz bir hayat sürmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER