Habertürk 16.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, uygulanabilir ve kalıcılığı olan değerlere yönelebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 16 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler, 16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek yöneticiniz Venüs uygulanabilir ve kalıcılığı olan değerlere yönelmeniz anlamında gayet etkilidir. Bir Terazi olarak gitmek istediğiniz yön, varmak istediğiniz hedef önemli hale gelir. Belki duygularınızla başa çıkmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Yani aklınız bir şey söylerken duygularınız başka bir yöne gitmeniz gerektiği hususunda sizi etkileyici gibi olsa da, seçim her zaman temeli güçlü olandan yanadır. Eğer işle ilgili sorunlarınız varsa veya iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız bu enerji ortaklaşa paylaşılan maddi-manevi değerler konusunda size yardımcıdır.

Dışarıdan destek görmeniz mümkündür. Ayrıca güvence ihtiyacınız yoğundur, ihtiyaçlarınız, borçlarınız daha iyi bir hayat sürme arzunuzun tatmine ulaşması için kalıcı bir şeyler yapmak, bir düzen kurmak arzunuz bu güçlü enerjinin etkisi altında yoğunlaşır. İşte bu düzenin kurulması ise, ancak iyi bir tercih veya yapılacak düzenlemeler sayesinde gerçekleşebilir. Genelde yöneticinizin Boğa-Terazi-Balık geçişlerinde her zaman kısmetliliğiniz artar. Bunu da önemli bir not olarak size bildirmek isterim. Bu transitler esnasında kişi kendini daha rahat hisseder.

Not: Merkür gezegeni aynı Venüs gibi bugün Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle ilgili açıklamayı Mayıs aylık yorumunuzda bulabilirsiniz.

Dilerim her gönül aradığı sevdasına kavuşur ve dilerim her gönül bu güzel şansla huzur bulur.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER