Habertürk 17.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (17 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Terazilere bugün, duygularının esiri olarak hareket ederlerse düz bir çizgide yürüyemeyeceklerini söylüyor.

TERAZİ burcu 17 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (17 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler Cuma günümüz saat 07:52 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün görünümüyle başlıyor. Bu enerji, mesleki konularda subjektif hatta kimi zaman fazlasıyla hassas düşünmenin işaretçisi olsa da, hırsınız gayet yüksektir. Ancak sakınılması, dikkat edilmesi gereken tek nokta, geçmişin etkisi altında kalmadan, duygusal düşünmeden kararlı bir birey gibi hareket etmektir. Problemlerin köküne inmek ve onları çözümlemek için istekli olmalısınız.

Eğer siz hassasiyet içinde, başkalarıyla iyi geçinmek adına veyahut da duygularınızın esiri olarak hareket ederseniz düz bir çizgide yürüyemez, zikzaklar çizersiniz. Siz önce ne yapmak istiyorsunuz ve sizin için mesleki konularda neler önem arzediyor? Bu sorular için günlük enerjiniz size yaratıcı çıkışlar bulabilmenizde destek oluyor. O zaman karar vermekte zorlandığınız zaman odaklanmayı ve zihniniz kontrol altına almayı başarmalısınız.

Gönlünüz huzur bulması, yüreğinizin ferahlaması ve her şeyin umduğunuzdan daha güzel olması dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER