Habertürk 18.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, girişimde bulunmaları adına cesur davranabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 18 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler yeni gün, Ay-Yay burcu etkinliği altında başlıyor. Bir fikri abartılı bir şekilde dile dökmek, coşkulu ifadeler kullanarak ilgiyi üzerinize çekmek bugün kolaydır. iş yaşamının sorumluluğu, ciddiyeti kimi zaman rahatsız edici olabilir. Ancak günün bir başka olumlu tarafı, girişimde bulunmanız adına cesaret verici oluşudur. Bu sayede hem kendinizi net bir şekilde ortaya koyabilir hem de inançla savunabilirsiniz.

Saat 10:19 Mars-Chiron olumlu görünümü, maddi-manevi ve kalıcılık anlamındaki tüm işlerinizi, ideallerinizi belli bir ciddiyet içinde sürdürmeniz adına teşvik edicidir. Hangi yönde ilerlemeniz gerektiğini, nasıl bir karar vermenizin doğru olacağını size hissettiricidir. Paranın önemini, sağlığın ne kadar değerli olduğunu anlamınızda ışığınız gibidir. Eğer amacınızın farkında bir kişiyseniz, yolunuzun üstündeki engelleri kolaylıkla aşabilmeniz adına size kuvvet sunabilir. Saat 14:42 itibariyle Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm, öncelikle sözel iletişiminizde aşırıya kaçmadan asıl olanı dile getirmenizde ve bunu da dengeli bir şekilde yapmanızda size yardımcıdır. Geçmiş bazı meseleler kafanızı kurcalayabilir. Ancak kimseye boyun eğmeden ilerlemenin sırrını size fısıldayabilir.

Şansınız bol, gününüz aydınlıklar içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER