Habertürk 19.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, kendilerine olan güvenleri yüksek olacağını için her işin altından kolaylıkla kalkabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Terazi burcu 19 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler Ay-Yay burcu geçişi altına güne adım atıyoruz. Saat 17:18 olana dek kendinizi fazlasıyla enerjik ve hareketli hissedebilirsiniz. Oradan oraya koşuşturmalar, yoğun bir aktivite içinde bulabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar sizin bu haliniz karşısında şaşırabilirler. Normal zamanlarda daha sakin olduğunuz halde, gün içinde bu kadar hızlı hareket etmeniz ilginç bulunabilir. Kısa seyahatler, yakın tanıdıklarınızla görüşmeler ve birileri sürekli dinlemek zorunda kalmak gibi durumlar oluşabilir. Kendinize olan güveniniz yüksek olacağı için, her işin altından kolaylıkla kalkabilir ve elden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışabilirsiniz.

Saat 17:18-23:16 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreçte etrafınızdaki olayları, kendinizi ve insanları gayet net bir şekilde algılamanız mümkündür. Fakat bu adım atmanız veya müdahalede bulunmanız anlamında değildir. Sadece siz geniş bir açıdan bakabilir, nerede eksikler veya hatalar varmış bunu net olarak saptayabilirsiniz. Hangi konuda olursa olsun olayları akışa bırakmanız ve geceyi kendi temposu içinde değerlendirmeniz faydalıdır.

Saat 23:16 itibariyle burcunuzla zorlu bir görünüm oluşturacak Ay, Oğlak burcunda seyretmeye başlayacaktır. Aslında bu enerji sorumluluklarınızın altını çizmesi açısından ciddiyet ve yavaşlamalar getirse de, bunu önemli konularda daha net kararlar verebilmek adına kazanılmış bir şans olarak görmek lazımdır.

Esenlik, mutluluk ve şans gün boyu yanınızdan hiç eksik olmasın.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER