Habertürk 19.04.2011

Terazi burcu günlük yorumu (19 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, iş ve özel hayatlarında hızlı uygulama ve kararlar vermeden önce dikkatli olmalarının gerekliliğini vurguluyor.

Terazi burcu 19 Nisan 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (19 Nisan 2011)

Sevgili Teraziler yeni gün Ay-Akrep burcu seyriyle başlamakta. Bu enerji, maddi konularda çıkarlarınıza uygun şekilde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Bu çıkar ister özel ilişkinizdeki sevgi paylaşımı olsun isterse iş ortaklarınızla aranızdaki alışveriş hiç fark etmez. Önemli olan aklı başında düşünmek ve yarar-zarar hesabını iyi yapmaktır. Bazen öyle bir hırslanır ki insan, gözü dünyayı görmez. Beklemeye tahammülü olmaz. Fakat sonrasında pişmanlık duyulacaksa bir kaşık suda fırtına koparmanın ne anlamı kalır ki?

Saat 17:58 itibariyle Merkür-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşum biraz önce değindiğim ortaklık meselelerinde hızlı uygulamaların, kararların, gerilimin işareti olarak dikkatli olmayı gerektirir. Sözgelimi eşiniz sizden farklı düşünebilir veya iş ortağınız size karşı çıkabilir. Bütün bunlar bir anda sinirlenmenize ve öfkeyle kararlar vermenize neden olabilir. Böyle durumlarda şöyle bir derin nefes çekin ve iyice düşünün. Kimileri için bu enerji, karşınıza çıkan oldukça etkileyici bir kişinin göstergesi olabilir. Aklınızı başından alır. Peki gerçekten doğru biri midir? İşte burada beklemede kalarak en azından Merkür geri hareketi bitene dek temkinli hareket etmekte fayda var. Yani ne kadar akıllı olursak o denli doğru tercihlerde bulunabiliriz.

Acil kararlar vermemeniz, dikkatlice gözden geçirmelerde bulunmanız dileğimle,

iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER