Habertürk 02.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, kendilerini aşmaya hazır olmaları halinde yeni kapıların açılabileceğini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

TERAZİ burcu 02 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler 2 Haziran saat 00:02 de, İkizler burcunda Yeniay doğacak ve ardından saat 00:16 da Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek. Artık önünüzde iki yıl sürecek anlamlı bir dönem başlıyor. Bu dönem yurtdışı temaslarınızı güçlendiriyor, eğitim hayatınızı kariyer anlamında geliştirmeniz yönünde sizi destekliyor. Ben bu Tutulmanın enerjisine alışık olduğunuzdan eminim. Uzun bir yol var önünüzde. Kimi zaman yorucu gelebilir ancak geriye dönüp yavaşlayacağım demeniz mümkün değil. Bu yol sizi gelecekte zirveye taşıyabilir. Korkularınızdan arının dostlarım ve uzağa bakın. Görebildiğiniz kadar uzağa. Haberleşerek bilgi toplayın, ulaşarak yerinde görün, temaslarda bulunarak kendinizi geliştirin, çabalayın. Çünkü bütün bunlar size gerekiyor.

Öyle bir ufku düşleyin ki, artık bundan sonra kendi dar çerçevenizde kalmanın, değişime gözlerinizi kapamanın ne kadar anlamsız olduğunu fark etmeniz kolay olsun. Ana dilinizin yanında en az bir hatta iki dil öğrenmek için vaktiniz var. Temmuz ayında son bir Yengeç-Oğlak tutulması var. O sizi zorlayabilir. Ancak bahsettiğim İkizler-Yay aksı üzerindeki bu tutulmalar artık önemli. Takılıp kalmak yerine dışa açılmanızı tavsiye ediyorum. Satürn 13 Haziranda geri hareketini bitirdiğinde son aylardaki kararsızlıklarınızdan eser kalmaz. Gitmek istediğiniz yönü belirlemeniz mümkün olur. O yol sizi dışa çağırıyor. Farklı kültürleri, insanları tanımaya, kısaca kendi gölünüzden çıkıp okyanusa açılıyorsunuz.

Bu okyanusu ister hayata bakış açınızdaki yenilikler olarak görün isterseniz gerçek anlamda değişim olarak düşünün fark etmez. Artık eski mahalleniz, çevreniz size dar gelebilir. Satürn size bedavadan bir şey gelmediğini iki yıldır öğretiyor. Tutulmalar ise kendini aşmaya hazır olman halinde yeni fırsat kapılarının önünde açılacağını vaat ediyor. Seçim sizin tabii ki. Ancak bilin ki Tutulmalar sizin ne düşündüğünüzden ziyade, sizin için hangisinin iyi olacağını söyler ve esen rüzgar pusulanızın yönünü tayin eder. Siz isteseniz de istemeseniz de o değişim önünüzde belirir.

Her doğan Güneş, bir mucizeyi içinde saklar. O mucizenin sizi bulması ve mutlu etmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER