Habertürk 20.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, içi dünyalarının rahatlayacağını, güven içinde hissedebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Terazi burcu 20 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler saat 08:34 itibariyle Ay-Venüs arasında gerçekleşecek olumlu görünüm ve ardından saat 10:05 de Ay-Merkür etkili enerjileri, iç dünyanızda sizi rahatlatacak, güven içinde hissetmenizi sağlayacak gelişmelere olan ihtiyacınızı vurguluyor. Çünkü sizin asıl arzunuz ne yöne gittiğinizi bilmek. Böylece kendimi korumam, istikrarlı ilerlemem mümkün olur diye düşünmektesiniz.

Saat 09:56 itibariyle Venüs-Chiron arasındaki faydalı görünüm, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Sorunlarınızı çözebilmek adına önünüzdeki alternatifleri bilinçli bir şekilde ele almanız halinde huzur bulmanız mümkündür.

Saat 11:12 Ay-Mars olumlu görünümü ve ardından saat 11:46 Ay-Pluto arasındaki kavuşum güvenliğini sağlamak üzere harekete geçen bireyin arzularını kamçılıyor. Kişi bir yandan kaybetmekten korkarken diğer yandan rest çekmeye hazır gibi. Dikkatli olmakta fayda var.
Saat 21:22 Mars-Pluto, cumartesi 00:54 Merkür Pluto arasındaki olumlu görünüm etkisi altında, eviniz, aile ilişkileriniz, duygusal güvencenizle alakalı konularda gerçekçi hedefler belirleyebilirsiniz. İdeallerinize sahip çıkabilir, size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları devre dışı bırakmak adına bir takım kararlar alabilirsiniz. Unutmayalım ki, siz eskiyi unutmadıkça geleceğinizi çizemezsiniz. Hem kendinizi ve hem de çevrenizi suçlamaya devam ederek zaman kaybedersiniz. Bundan sonrası adına nasıl bir düzen kurmanız gerektiğini düşünmeli ve yeni hedefler saptamalısınız.

Doğan Güneşin Ruhunuzu Aydınlatması ve Yüreğinizi umutlandırması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER