Habertürk 21.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Terazilere bugün, çıkarlarını koruyan ve onları ön planda tutan girişimlerde bulunmalarını öneriyor.

TERAZİ burcu 21 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars, kazanımlarınızda kısa veya uzun soluklu gezilerin, değişik insanlarla irtibatta bulunmanın, bilgi ve tecrübelerinizi ifade etmenin son derece etkili olacağının göstergesidir. Kendinize özgü yollarla, sizin için en gerekli olanı tespit edebileceğiniz bu enerji sayesinde, yabancılarla kuracağınız ilişkiler, size yeni kazanım alanları yaratabilir. Özellikle iletişim gücünüz, yabancı diliniz ve popülerliğiniz sayesinde, hem sınırlarınızı genişletebilir hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kültürel bilgi alışverişleri, yeni insanlarla yapılacak işbirlikleri, verimli kazanım alanları oluşturabilir.

Kısa süreli fakat etkili olan bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmanın yolu, yüzeysel hareket etmemek, derinlemesine incelemelerde bulunmak, çıkarlarınızı koruyan ve sizi ön planda tutan girişimlerde bulunmaktır. Kimileriniz için bu enerjinin anlamı geçici bir süreliğine kurulan özel ilişkinin size maddi açıdan fayda getirici oluşudur. Bazılarınız için eşinizin bir seyahati yoluyla edinilecek bir paranın göstergesidir. Bu süreçte dikkat edeceğimiz tarihler: 22, 28 Haziran. Yurtdışı faaliyetleriniz, eğitim hayatınız, yabancılarla alakalı işler, kurulacak bağlantılar, aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerende lütfen akıllı, mantıklı ve gerçekçi düşünmeye çalışınız.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER