Habertürk 21.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, kendilerini eleştiren kişilere karşı sinirlenmemelerini öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

Terazi burcu 21 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler, 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, yaşamsal enerjinizin yükselişe geçmesi anlamında oldukça yararlıdır. Dışa dönüklüğünüz ve sözel gücünüzle hem yakın hem de yeni tanışacağınız insanlar üzerinde etkili olabilirsiniz. Size ait fikirleri net olarak ortaya koyduğunuz takdirde güven duygunuzun ne kadar yükseldiğini siz de fark edebilirsiniz. Bu dönemde zekanız son derece parlak, bilmek ve öğrenmek isteğiniz güçlü, yabancı kişilerle iletişiminiz yerinde ve araştırma kabiliyetiniz de yüksek olur. Basın, yayın, edebiyat, felsefe, medya dünyası, yüksek eğitim, yabancılarla iş-özel ve ticari bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi ilgilendiğiniz her konuda geliştirebilir ve girdiğiniz ortamlarda ne kadar kültürlü bir insan olduğunuzu gösterebilirsiniz. Yolculuklar konusunda da çok istekli olacağınız için gücünüzü toparlamanız açısından gezilere katılabilir, tatile çıkabilir veya hafta sonları turlara katılabilirsiniz.

Yeni insanlarla tanışmak ve onları yakından incelemek size keyif verecektir. Enerjinizden doğru bir şekilde istifade edebilmek için bazı hususlara dikkat etmeyi unutmayınız. Bunların başında sizi eleştiren kişiler nedeniyle sinirlenmemeniz, farklı fikirlere karşı tahammül etmenizdir. Ben bu dönemi sizler açısından son derece aktif bulmaktayım. Özellikle 22, 25, 27 Mayıs tarihleri Güneş-İkizler geçişindeki etkili tarihler olarak öne çıkıyor. 22 Mayıs Güneş-Neptün zorlu görünümü görünümü var. Bu görünüm altında bir yandan aktif bir şekilde bağlantılarda bulunurken, diğer yandan kendinizi akışa bırakabilirsiniz. Oysaki uyanık bir bilinçle hareket ederseniz, kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeden, hedefinizin üzerine gidebilirsiniz. Yani gerçekçi olmanız son derece önemli.

Güneşin ışıkları altında arzu ettiğiniz bağlantılarda bulunmanız, hızlı ve aktif bir dönem geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER