Habertürk 24.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, yenilikte bulunmak yerine yarım kalan işlerin tamamlanmasını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayınız.

Terazi burcu 24 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler güne, Ay-Kova burcu geçişi altında başlıyoruz. Saat 10:40 olana dek, kendi yolunuzda yürümek, özgür ve eşitlik ilkesi içinde hareket etmek ilkenizi ön plandadır. Genel olarak dünyaya açık bir fikirlikle yanaşabilir, yenilikte bulunmayı düşündüğünüz konular üzerinde düşünebilirsiniz

Saat 10:40-15:23 arasında boşlukta kalacak Ay etkisi altında, düşüncelerinizi özgür bir biçimde ifade etmenizin önünde engel oluşturabilir. Yenilikte bulunmak yerine, yarım kalan işlerin bitirilmesi veya boşluk sonrası uygulanacak olanların gözden geçirilmesi anlamında ise son derece yararlıdır. Böylece bu zaman dilimi yararlı bir şekilde değerlendirilmiş olur.

Saat 15:23 sonrası Balık burcunda ilerleyecek Ay, saat 17:10 da Neptünle kavuşum yapacak. Bu yansıma, mesleki konulardaki duyarlılığın işaretidir. En ufak bir terslik sizi kolaylıkla derinden etkileyebilir. Sözgelimi, konuşulmayan veya bilinmeyen durumlar, geleceğinizi içeren ancak elinizde olmayan meseleler kısaca her şey hakkında duyarlılık gösterebilirsiniz.

Saat 21:52 sonrası günlük hayatın içinde yaşadığınız bazı durumlar sizi hassaslaştırır. Olumlu düşünmek ve bunları mutlaka aşacağınızı bilmek istersiniz. Diğer yandan yenilik hevesiniz öylesine yükselir ki, kabınıza sığmazsınız. Böyle bir etki altında umudunuzu yüreğinizin içinde bir çiçek gibi büyütmeye devam ediniz. Her güçlüğün altından kalkabileceğiniz yeni bir seçenek mutlaka vardır.

Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER