Habertürk 25.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Terazilere bugün, aşk hayatları ile ilgili her konuda kendilerini ateşli bir şekilde ifade edeceklerini söylüyor.

TERAZİ burcu 25 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler saat 01:07-23:52 arasında boşlukta kalacak Ay, aşk hayatınızla ilgili her konuda kendinizi ateşli bir şekilde ifade etmeniz anlamına geliyor. Ancak boşluk etkisi altında ne olursa olsun dikkati elden bırakmamakta fayda var. İlk kez buluşacak olanlar öncelikle partner adayını çok iyi gözlemleyiniz. İlişkisinde sorun olanlar, farkında bile olmadan bazı konularda gereksiz tepkiler verebilirsiniz. Hissettiğiniz her duyguya kendinizi fazlasıyla kaptırabilirsiniz.

Bu öylesine yoğun bir durumdur ki, ummadığınız bir şeyle karşılaşsanız dahi müdahalede bulunmak gereği bile duymayabilirsiniz. Dikkatli olmalı, mantıklı hareket etmekten uzaklaşmamalısınız. Tüm burçların özellikle bu saat diliminde gerçeklerden uzaklaşmadan sakin ve ılımlı davranması faydalıdır. Saat 23:52 itibariyle Ay-Boğa burcunda ilerlemeye başladığında, ayaklarınız sağlam bir şekilde yere basmaya ve sorumluluklarınızın farkında olarak hareket etmeye çalışabilirsiniz.

Zor günler mutlaka gelir geçer. Yeter ki, biz hayatla ve kendimizle olan barışıklığımızı kaybetmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER