Habertürk 26.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, verdikleri bazı kararları yeniden ele almalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayınız.

TERAZİ burcu 26 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler gün boyunca boşlukta kalacak Ay etkisi altında dilediğimiz gibi hareket etmemiz, kararlar almamız, yenilikleri uygulamamız sakıncalı olabilir. Verilmiş bir karar üzerinde değişikliğe gitmek yanlış olduğu gibi, bu kararın faydasını görmek de pek mümkün değildir. Engelleyici şartlar veya bağımlılıklarınız gözünüzde büyüyebilir. Sorunların bir çoğunda hakikaten sizin bir yanlışınız veya hatanız yoktur. Sadece bugün her şey üzerinize geliyor gibidir. İşte bu gibi durumların yarattığı ruh haliniz alternatif çözüm yolları bulmanızın önünde set oluşturabilir.

Gündelik iş yaşamınızda yorgunluk, iş yapmakta isteksizlik gibi durumlar da oluşabilir. Benim böyle günlerde her zaman olduğu gibi tavsiyem, verdiğiniz bazı kararları yeniden ele almanız, moralinizi bozmamanızdır. Ne zamana kadar dikkatli olmak gerekiyor? Cuma saat 03:36 olana dek. Rutin işlerinizi her zamanki gibi sürdürünüz ve sizi yorabilecek, sıkıntı verebilecek kişilerden, sorunlardan uzak durmaya gayret gösteriniz.

Hayrınıza olan gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER