Habertürk 27.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Terazilere bugün, sağlıkları konusunda hassas, iş meselelerinde duyarlı davranabileceklerini söylüyor.

TERAZİ burcu 27 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler yeni bir hafta başlıyor ve ilk enerjimiz saat 10:08 itibariyle Güneş-Chiron arasındaki olumlu görünüm. Bu etki altında, hem sağlığınız konusunda hassas hem de iş hayatınızla ilgili meselelerde fazla duyarlı davranabilirsiniz. İnsanlara elinizden geldiğince destek gösterdiğiniz halde bazılarının sizi anlamakta inat ettiklerini düşünürsünüz. Bazılarınız bu etki altında, sizi fiziksel ve ruhsal olarak etkileyen iş veya özel yaşam şeklinizi gözden geçirerek, biraz daha kendinize dikkat etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Şöyle etrafınıza baktığınızda herkesin sadece kendini düşündüğünü ve sizin ihtiyacınız olduğunda hiç kimsenin yanınızda olmadığını anladığınızda gerginleşebilirsiniz. Hatta bu konuda sinirli sinirli konuşabilirsiniz.

Saat 13:26 itibariyle Mars-Uranüs arasında oluşacak görünüm, iş ortağınız veya partnerinizle farklı ve sıra dışı konular üzerinde yapacağınız görüşmelerin işaretçisi olabilir. Eğer ilişkiniz yoksa, karşınıza aniden birinin çıkmasını arzularsınız. İçinizden bir ses, - Maceraya açık ol, sonu var mı yok mu diye düşünmeyi boş ver diyerek sizi ateşleyebilir. Hatta bazılarınız ilginç ve oldukça hızlı bir biçimde biriyle tanışabilir veya iş anlamında bağlantı kurabilir. Kimileriniz sevgilisiyle aniden seyahate çıkabilir. Eğer sevgiliniz başka şehirdeyse onu görmeye gidebilirsiniz.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde, özellikle yabancılarla olan görüşmede veya bir tanışma söz konusu olduğunda lütfen karşınızdaki kişiye dikkat ediniz. Söyledikleri ne denli doğru bunları iyice gözden geçiriniz. Yolculuk söz konusu olan durumlarda tedbirli olmayı ihmal etmeyiniz.

Yeni haftanın sizlere bereket, şans ve mutluluk getirmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER