Habertürk 27.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, ilişkilerinin hayatlarındaki önemini sorgulayabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

TERAZİ burcu 27 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler yeni gün, Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay etkisi altında başlıyor. Karşınızdaki kişinin oldukça kendine güvenen davranışlara sahip, isteklerini elde etmekten hoşlanan bir kişi olduğunu gösterebilir veya böyle bir profil çizebilir. Eğer siz bu tarz bir partnerden hoşlanıyorsanız bu enerji böyle bir kişinin sizin üzerinizde etkili olacağının göstergesidir. Ancak tam tersi durumda onu kibarlıkla yola getirmeye çalışabilirsiniz. Saat 11:19 itibariyle Ay-Uranüsle kavuşum yaptığında, ilişkinizde yolunda yürümeyen konuları elbirliği içinde konuşabilirsiniz. Beraberliğinizin sizin hayatınızdaki önemini yeniden sorgulayabilirsiniz.

Saat 15:31 itibariyle hem sağlığınız hem parasal hem de iş hayatınızla ilgili mevzularda sizi destekleyicidir. Özel veya sosyal anlamda girişimlerde bulunabilir, yenilik hevesi içinde işlerinize dört elle sarılabilirsiniz. Şimdi ürkmeden, kimsenin sizi önünüze geçmesine izin vermeden yolunuzda emin adımlarla yürümelisiniz.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER