Habertürk 27.04.2011

Terazi burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, yaşamları ile ilgili her konuda suyun akışına göre ilerleyeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 27 Nisan 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Sevgili Teraziler Çarşamba günümüz saat 09:04 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Neptün kavuşumu ile başlıyor. Bu görünüm, genel iş hayatınız ve yaşamınızla alakalı her konuda teslimiyet içinde hareket etmenin, deyim yerindeyse suyun akışına göre ilerlemenin işaretidir. Kişi böyle bir yansıma altında düşlerini gerçekleştirme arzusu duyar. Ne olursa olsun bir gün arzu ettiği yaşama kavuşacaktır. İşte bu görünüm inancınızı besleyicidir. İnancı yüksek olan insan için hiçbir şey imkansız değildir. Saat 10:21 itibariyle Venüs-Pluto arasında zorlu bir görünüm meydana geliyor. Bu görünüm aslında bir ikaz ışığı. Dur ve bekle, etrafındaki kişi ve durumlara tepki göstermeden önce olayları şöyle mantıklı bir şekilde gözlemle diyerek sizi uyarmakta. Bu uyarı ister ilişkiniz ister iş ortaklığınız isterse ailevi veya güvenliğiniz konusunda olsun fark etmez. Sadece soğukkanlı davranmanız ve dengenizi muhafaza etmeniz önemli.

Saat 22:24 Ay-Güneş ve saat 22:52 Ay-Pluto arasındaki görünüm, hayatı daha anlamlı bir şekilde yaşamanız, maddi ve manevi konular üzerinde düşünmeniz, ailevi ve iç meseleleriniz üzerinde düzenlemelerde bulunmanız anlamında önem taşıyor. Saat 22:52-Perşembe 20:33 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk süresi içinde sizi sakinleştiren, hoşunuza giden hobilerinize zaman ayırarak zamanı olumlu yönde değerlendirebilirsiniz.

Gününüz aydınlık, huzur ve güzellik içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER