Habertürk 28.06.2011

Terazi burcu günlük yorumu (28 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Terazilere bugün, bir dönüşüm yaşayabileceklerini, bunun kendileri adına doğru olup olmadığını iyi tespit etmelerini öneriyor.

TERAZİ burcu 28 Haziran 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (28 Haziran 2011)

Sevgili Teraziler saat 08:19 itibariyle, etkisi hissedilmeye başlayacak Güneş-Pluto karşıtlığı, eviniz, aileniz veya ailenizi oluşturan kişilerle geçmişte yaşanan bir sorunun gerek mesleki gerekse toplumsal hayatınız açısından yeniden ele alınışı ve bu problemin tümüyle ortadan kaldırılması adına yaşanabilecek bir gerilimi göstermektedir. Sizi şu an bulunduğunuz ortamda çaresiz bırakan bir durum nedeniyle ani kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Kimileriniz için bu durum ailenizin üzerinizde baskı kurması yüzünden öfkeli oluşunuz ve bu nedenle artık ipleri kopararak yeni bir hayat kurmayı düşünmeniz anlamı taşıyabilir.

Her şekilde bu yeni bir dönüşümün işaretidir. Fakat bu dönüşüm, bir takım sıkıntılar sonucu ve gerginlik altında alınmaktadır. Siz bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmak istiyorsanız öncelikle kendi değerlerinize sahip çıkarak, kimsenin etkisi altında kalmadan ve gerilimli tepkiler vermeden hareket etmeye özen gösteriniz. Dikkat etmeniz gereken konu, bu kararın gerçekten sizin adınıza doğru olup olmayacağını düşünmenizdir. Yani öfkeyle oturup zararla kalmamak için bulunduğunuz durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz.

Sakin, tedbirli olabildiğince ılımlı bir gün geçirebilmemiz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER