Habertürk 28.03.2011

Terazi burcu günlük yorumu (28 Mart 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, kötü gitmesine rağmen ilişkilerini sürdürmek istiyorlarsa partnerlerini değiştirmeye çalışmamalarını öneriyor.

Terazi burcu 28 Mart 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (28 Mart 2011)

Sevgili Teraziler yeni haftaya adım atarken tüm burçlar önemli bir görünümün etkisi altındalar. Jüpiter-Satürn arasındaki 180 derecelik görünüm bir zıtlaşmanın işaretçisi. Peki bu zıtlaşma sizler açısından ne anlama geliyor? Jüpiter partner evinizde yer aldığı için doğal olarak karşı tarafla uzlaşmak, ortayı yumuşatmak ve gerekirse dengeyi sağlamak size düşüyor demiştik. Satürn ise burcunuzda geri hareket yaptığı için, bir yandan hayatın sorumluluklarıyla başa çıkarak olgunlaşma yolunda ilerleyeceksiniz diğer yandan deyim yerindeyse aktif ve oldukça çocuksu davranan biriyle mücadele ederek ilişkinizi ayakta tutmaya çalışacaksınız. Onun tarafından duruma bakarsak, onun şöyle söylediğini duyabiliriz. -Üzerimde kontrol kurmaya, neyi nasıl yapacağımı söylemeye çalışıyor, oysaki ben içimden geldiği gibi davranıyorum. Maske takıp dolaşacak değilim ya. Aynen böyle söyleyen partnere kızmamız mümkün değil gibi. Ancak şu da var ki hayat bir oyun değil. Ortak sorumluluklar göğüslenmeden ve disiplinli bir şekilde yoluna koyulmadan bir beraberlik yaşamak oldukça zor. Fakat bunu partnere anlatmak zor. Bir de dışarıdan bir gözle kendinize bakmayı deneyiniz.

Belki de ilişki konusunda standartlarınızı yüksek tutuyor olabilirsiniz veya İlişkiyi bir toplumsal bir görev gibi kabul ederek sürdürmeye çalışıyor da olabilirsiniz. Belki de bazılarınız nasılsa düzgün bir ilişki yaşamam mümkün değil diyerek paylaşıma kendisini kapatmış olabilir. Bunlar oldukça doğal. Ancak burada önemli olan bilinçli bir ayarlamada bulunabilir misiniz? Benim tavsiyem gerçekçi olmanız. Yani kuracağınız ilişkilere veya şu anki ilişkinize dışarıdan bakmaya çalışmanız. Eğer gerçekten seviyorsanız, ilişkinizi sürdürmek niyetinde iseniz kendiniz gibi karşınızdaki insanı değiştirmenin zor olduğunu kabul ediniz. Yok eğer artık dayanacak gücünüz kalmadıysa Nisan ayında sakince her şeyi bir kez daha gözden geçirmeniz. Nisan ayındaki etkiler hakikaten bir çok şeyi anlamanız ve bundan sonrasını görebilmeniz anlamında sizin için çok önemli bir test olabilir. Yani benim deyimimle su akacak yolunu bulacaktır.

Sakin, aklı başında ve bilinçli yönde hareket edebilmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER