Habertürk 29.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, iş, ilişki ve gündelik konularda sıradışı düşünmeye açık olacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

TERAZİ burcu 29 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler saat 13:27-16:01 arasında, iş hayatınız, ilişkiniz ve gündelik sorunlarınızla ilgili konularda sıradışı düşünmeye açıksınız. Ancak yeni bir adım atmak isteyenlerin karşısına geçmişi çıkarmaktadır. Sanki bir ses, önce eskiyi hallet daha sonra önüne bakabilirsin der gibidir. Bütün bunlar tabi ki iş verimliliği ve sağlığınız üzerinde de aksi bir tesirdir. Bütün bunlara bir de boşluk etkisi katınca yavaşlık iyiden iyiye kendini hissettirebilir. Ailevi ilişkiler, güvenliğinizle ilgili konular üzerinde oluşan problemleri diyelim ki bugün çözmeye kalkıştınız.

Sonuçta anlaşılmama veya istediğiniz gibi anlatamama riski mevcut. Benim tavsiyem günü olabildiğince kendi akışına bırakmanız ve kendinizi iyi hissetmiyorsanız önemli meseleleri bir başka güne ertelemenizdir. Saat 16:01 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerlemeye başladığında, maddi ve manevi açıdan huzur, güvenlik arayışınız ön plana gelebilir. Hem duygusal yönden hem de hayatın geneli adına sahip olduğunuz herşeyi koruma altına almak ve sağlamlaştırmak ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Bu yoğunluk gerçekçi düşünmeniz açısından etkilidir. Genel olarak tepkileriniz sakin ve ılımlı gibi dursa da, bilinçaltınızda bazı kuruntular ve şüpheler devam edebilir. Bu enerjinin bilincinde olarak kendinizi düzenlemeniz halinde gününüz keyifli bir şekilde geçecektir.

Saat 17:52 itibariyle Ay-Neptün arasındaki güzel etkileşim sayesinde tasarlama, hayallerinizi yazıya ve tuvale yansıtma gibi elle yapılan işlerden gelir sahibi olma düşüncesi kafanızın içinde belirebilir. Bunun dışında uzaktaki bir yakınınızla parasal konular üzerinde konuşabilirsiniz. Akşam saatlerinde merhamet, huzur, güvenlik arzunuz yükselişe geçer. Hayatın anlamını ve güzelliğini yüreğinizin içinde hissetmek istersiniz.

Keyifli, eğlenceli hoş bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER