Habertürk 03.05.2011

Terazi burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su terazilere bugün, parasal anlamda olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Terazi burcu 03 Mayıs 2011 yorumu

Terazi burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Sevgili Teraziler 3 Mayıs saat 09:51 itibariyle Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay, parasal konularda sizler açınızdan son derece olumlu bir etki. Girişimde bulunmayı düşündüğünüz diğer konularda da faydasını görebileceğiniz bu güçlü oluşum sayesinde, özgüven duygunuzu, öncü gücünüzle birleştirerek, maddi ve manevi konularda yaşamınızı düzene sokabilir, girişimlerinizi paraya çevirebilirsiniz. Finansal hayatınızı düzene sokabilecek bu enerjiyi olumlu anlamda kullanabilmek için dikkat edeceğiniz en önemli husus, riskli işlerden uzak durmanız, sabırlı, mantıklı bir şekilde hareket etmeniz, kazandığınız her bir kuruşun değerini bilmenizdir. Teraziler genelde hayatın lüks ve konforlu olan güzelliklerine hayrandırlar. Hoşlandıkları bir şey olduğu zaman para harcamaktan pek çekinmezler. Oysaki bu enerjinin size vereceği destekle elde edeceğiniz kazancınızı çoğaltmak sizin elinizde. Örneğin yatırım konusunda uzmanlara danışabilirsiniz veya belli bir bütçeniz varsa harcamalarınız konusunda temkinli davranabilirsiniz.

Yeniay enerjisinin siz Teraziler için olumlu bir diğer ortak gelirler konusunda sizi desteklemesidir. Yani eş, aile veya iş bağlantınız olan kişilerden destek görmeniz mümkün. Benim önerim önümüzdeki iki hafta süresince hedeflerinizi gözden geçirmeniz, kendi geliriniz dışında elde edebileceğiniz paralar hususunda akıllı bir incelemede bulunmanızdır. Bankalarla alakalı işler, hukuk yoluyla elde edilebilecek gelirler, aracılık yaparak alınacak komisyonlar, boşanma nedeniyle bağlanabilecek nafaka veya size ait mülk v.b yerlerden gelmesini beklediğiniz paralar konusunda sonuç elde etmenizi sağlayabilir. Ayrıca rutin olarak ödenen kira veya kredi borçlarınız konularını gündeminize taşıyıcıdır. Eşinizle alakalı maddi gelirler konusunda etkilidir. Benim tavsiyem, bütçenizle ilgili mevzularda neler planlıyorsanız bunları bir şekilde organize etmeniz, üzerinde çalışmanızdır.

Yeniayın size maddi ve manevi anlamda şans, bereket, huzur ve güvence sağlaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER